Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szülei zsarolnak az eljegyzéssel, mit tegyek?
Három éve vagyunk együtt a párommal, én 23 éves vagyok, ő 22. Nagyon jól megvagyunk egymással, többször is felmerült már közöttünk az eljegyzés gondolata, de úgy döntöttünk, hogy még várunk a dologgal, amíg össze nem költözünk (tudniillik, a szülei ezt nem engedélyezik mindaddig, amíg párom egyetemre jár).
Igen ám, de a szülők máshogy gondolják, mondván, hogy az ő korukban már három-négy hónap után el volt jegyezve a lány, és ha én ennyi ideig várok, akkor biztosan nem komolyak a szándékaim. És most azzal zsarolják a saját lányukat, hogy el kell hagynia, ha x időn belül nem jegyzem el.
Mi lehet a megfelelő döntés a részemről? Jegyezzem el a kedvesem a béke kedvéért csak azért, mert a szülők ezt akarják, holott mi még várnánk vele? Vagy üljek le az anyósékkal, és próbáljam meg elmagyarázni nekik, hogy nem 1980-at írunk? Tanácstalan vagyok
Beszéld meg a pároddal, hogy vesztek 10e Ft-ért egy mutatós gyűrűt, majd a hétvégi ebéden rácsodálkozhatnak, hogy megvolt az eljegyzés.
A párod szülei hülyék, egy eljegyzés semmit nem jelent, főleg, ha azt záros határidőn belül esküvő nem követi.
És ha nem hagy el, akkor mi lesz? Kidobják? Hurrá. Legalább össze tudtok költözni.
Ideje lenne felnőni a kisasszonynak.
Nagyon fiatal vagy még de hidd el ha most nem állsz a sarkadra akkor bedarálnak a p.csába. Aztán majd odáig juttok hogy ahhoz is az anyós engedélye kell hogy megigyál egy sört.
A párodnak kell eldönteni hogy anyukájával vagy veled akar élni.
Ha engedsz szét fogják trollkodni az életed.
Nálam is bepróbálkozott az anyós de megértettem vele, hogy amig én a saját fizetésemből élek addig senki sem fog beleszólni az életembe. Aztán belenyugodott.
Tudod aki fizeti a cigányt az kéri a nótát.
Ha van lakás és meg tudtok élni saját jövedelemből akkor másként lehet leülni a szülőkkel szemben, mint ha a leánykát még ők tartják el.
Ettől függetlenül a te döntésedbe ne szóljanak bele, hogy mikor akarod eljegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!