Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kétszer hitette el velem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétszer hitette el velem hogy meg akarja kérni a kezem, mind a két alkalom után az volt a válasz: "Csak azt akartam hogy örülj. " Vélemények? Többi lent.

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a párommal és mind a ketten 19 évesek vagyunk.

A történet akkor kezdődött mikor kb. 3 hónapos volt a kapcsolatunk: ekkor kérdezte meg először hogy hozzámennék-e feleségül, ha majd egyszer megkérdezi. Én érdekesen néztem rá (hiszen 3hónap nem a világ) de mondtam hogy persze, igen.

A téma egyre jobban kezdett érdekelni engem is, hiszen gondoltam nem viccből kérdezget ilyeneket... Aztán további 2 alkalommal elhitette velem hogy nemsokára megkéri a kezem, majd mikor sor került volna gyűrűvásárlásra mindig furcsán kezdett viselkedni és ekkor derült ki mégse akarja: mondván hogy még van időnk és csak azt akarta hogy örüljek neki. Marhára örültem.

A furcsa az hogy nem én mondtam hogy kérje meg a kezem, és mikor magyarázatot kértem erre a furcsa és szerintem gusztustalan, megalázó dologra csak ennyit hajtogatott: mit szólnának mások?meg még milyen fiatalok vagyunk. Kit érdekel egy másfél éves kapcsolatban hogy mit szólnának mások??? Mellesleg nem 14évesek vagyunk már..

Hát kérem ezt magyarázza meg nekem valaki. Fiúk és lányok egyaránt kiváncsi vagyok a véleményetekre!

2010. aug. 6. 20:56
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

21:18-as az elég durva:S. őszinte részvétem! ez azért tényleg sok....remélem azóta jobb kapcsolatod van sokkal!:)

Lehet tényleg igazatok van és jól bekéne szivatnom valamivel..had érezze a törődést.

2010. aug. 6. 21:21
 12/25 anonim ***** válasza:
59%
De miért akarod te hogy megkérje a kezed 19 évesen? Mi is vicceltünk olyannak hogy jaj hozzám jössz-e de senki nem vette magára..
2010. aug. 6. 21:31
 13/25 A kérdező kommentje:

Férre raktuk már a pénzt is gyűrűre, neten nézegettünk jeggyűrűket és karikagyűrűket is, megbeszéltük hogy lehetne egyből karika is, úgyhogy nem csak arról szólt hogy elvétve megkérdezte majd egyszer hozzámennék-e.Ne aggódj ezt szerintem te is magadra vetted volna:)

És nem akarom én hogy elvegyen 19 évesen, ne értsd férre.Magyarázatot szerettem volna kapni egy ilyen fajta viselkedésre, mert nem igazán értem.

2010. aug. 6. 21:34
 14/25 anonim ***** válasza:
17%

Hát én megjegyezném magamnak az biztos. Én is jártam már így, úgyvolt születésnapomon megkéri a kezem. Kaptam erre tőle egy marcipán békát. :S Megbeszéltük, nem volt rá pénze (nekem egy 500fts gyűrű is megfelelt volna ha komolyan gondolja de ő azt mondta megszeretné adni a módját). Majd rá 8 hónapra kérte meg a kezem. Persze közben dolgozott, bőven volt rá alkalma, pénze stb. Én meg fapofával nemet mondtam. Nekem akkor kérje meg a kezem valaki ha nem hívja közben anyuci mobilon, hogy tolja haza a hátsóját mert nem engedte meg, hogy nálam aludjon. (itt halkan megsúgom 22 volt).

Ne már azt lesse mindig ki mit vár el. Akkor azt is nézhetné neked mi a jó.

pl: 1,Drágám most kérem meg a kezed de esküvő csak x idő múlva lehet anyám kedvéért...

2, Édes most nem vehetjük meg neked azt a menyasszonyi ruhát, nővérem adja neked az ővét külömben megsértődne...

3, Nem lehetne 2 év múlvára csúsztatni a babát mert a falu szerint még fiatalok vagyunk s anyuék nem akarnak nagyszülők lenni még...stb

Ilyen életre vágysz? Ha a környezet véleménye számít akkor éljen kirakatban de ne az érzéseiddel játszon.

2010. aug. 6. 21:41
 15/25 anonim ***** válasza:
41%

utolsó vagyok, azóta sikerült azért a hadművelet de komolyan beleizadtunk :D

Ma bejelentette, hogy meglepiként megismétli a félresikerűlt leány (már asszonyxD) kérést az 5. évfordulónkon. (de most megyek bújni hozzá)

2010. aug. 6. 21:44
 16/25 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem akarsz hozzámenni most akkor miért vagy benne a készülődésben?
2010. aug. 6. 21:46
 17/25 anonim ***** válasza:
84%

Hát tényleg ráérnétek még szerinte...

Amúgy jogos a felháborodásod, én sem tűrném, ha így átvernének. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem gondolja komolyan, csak szórakozik. Vágj vissza!

Pl. Megkérdezed tőle, hogy mit szólna egy kis hancúrhoz. Ha meg örül neki, hogy lesz belőle valami, akkor mondd neki, hogy csak azt akartad, hogy örüljön. xD

2010. aug. 6. 21:52
 18/25 A kérdező kommentje:

Kedves 21:41-es! Jó érzés hogy nem vagyok egyedül, mert tényleg katasztrófa az, ha a szeretett férfi ennyire ad mások véleményére,a tiedet pedig le se szarja. Én értsem meg hogy ő viccelt de neki nem kell megértenie hogy mennyire fájt? Mellesleg én is utaltam már rá, és meg is fogom tenni, hogy ha egyszer összeszedi a muníciókat a szülöktől/rokonoktól/haveroktól és megkéri a kezem nemet fogok mondani:) majd pár hónap múlva közlöm hogy vicceltem, azt akartam hogy rosszul essen.:D

Örülök hogy neked végre összejön, gratulálok:))

2010. aug. 6. 21:52
 19/25 anonim ***** válasza:

21:52 vagyok.

Előbb nem olvastam el a többi választ, csak magamtól válaszoltam. De már látom, hogy előttem valaki adta ugyanazt a tippet. Bocsi.

2010. aug. 6. 21:55
 20/25 A kérdező kommentje:

21:52-es. Szerintem komolyan gondolja, csak fél a környezetétől, amit amúgy nem értek mert egy ilyen igazi mindenki véleményébe beleszaró ember, úgyhogy valahogy nem tudom egyeztetni ezt a két dolgot...dehát..és még a nőket nem lehet megérteni, hát könyörgöm...

Amúgy gyűjtöm az ötleteket, és a tied is tetszik ez a szex megvonás féle:D majd eljátszom legközelebb:D

2010. aug. 6. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!