Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy olyan kapcsolatban ahol egy nő és egy férfi eljegyezték egymást és ha elcsattan egy pofon a férfi részéről az hosszan tartó kapcsolat lesz ?
Nem értem hol az összefüggés pofon és eljegyzés között.
Miért volt a pofon?
3as hát ezt én se értem...
Féltékenység miatt...de nagyon !
Jó kis esküvő lesz :)
Valószínűleg jogos volt a féltékenység, ezért vannak még együtt.
Jobb ötletem nincs, számomra egyedül ez logikus.
jó pár hónapja jegyezték el egymást de esküvő még nem volt.
bár nem tudok róla..
nem tartom a kapcsolatot velük.
csak hallotam hogy ez történt
De a jó ember még a saját barátjaira is féltékeny...
Még a saját barátaira is féltékeny... Na ez jól kezdődk. Házasság előtt pofozkodik mi lesz később? Az ilyenek lesznek bántalmazók akitől majd retteg anyuka és a gyerekek. Mond el a nőnek is, is hátha még nem késő. Bár gondolom sejti már most is hogy ez a kapcsolat nem lesz egy diadal menet. Egy pokol lesz az élete.
Az a baj, hogy ilyen mimózalelkűek mindig is lesznek a szörnyetegek mindig fognak találni potenciális jelölteket aki sokkal gyengébbek nálunk minden téren, akiken lehet uralkodni akik mindig kéznél lesznek ha le kelk vezetni a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!