Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell letérdelni ha megkérjük egy nő kezét? Nagyon muszáj? Kövéreknek nagyon nehéz felállni és megalázó ha hasra esnek esetleg amire nagy az esély.
20. Ugye hogy mint nőnek is furcsa a szituáció? Akkor képzelheted nekünk férfiaknak mennyire frusztráló a térdelés és kivitelezni is nehéz.
16. Nagyon könnyű mondani, hogy foggy le, de a gyakorlatban atom nehéz. Vesebajok, máj alul működés, sok stressz, örökölt kövérség, nálunk mindenki az volt mindkét oldalon, sosem voltam vékony gyerek, puffadok, ott- ott csikar, vizesdédésre hajlamom, keringési problémákig minden van.
Troll kérdés, de mindegy, válaszolok..
"Ezt mutatják a romantikus filmekben mindig."
Igen. Sőt, a filmekben azt is mutatják, hogy a főhős fél kézzel elbír egy teherautót, majd hozzávágja a Godzilla nagyságú szörnyekhez. Meg átugratnak kocsival a szakadék fölött és semmi baja nem lesz sem a kocsinak, sem nekik. Szóval, ez is elvárás lenne.
Nekem amúgy nőként nem esne jól, ha letérdelnének elém. Nem vagyok én valami istenség, hanem egyenrangú partner, akivel az ilyen horderejű döntéseket normálisan, végiggondolva meg lehet beszélni.
Én volt hogy állva, ès volt hogy ágyon egymás mellett fekve kértem meg a kezét.
Elèg ha a csaj tèrdepel, miközben a sliccemet gombolja ki :)
1. Ez a trollkérdés már volt, igaz elég régen, örülök, hogy újra feltetted🙄
2. Nem tudsz órákig térdelni? Milyen órákig? Szerintem te rossz filmet néztél😂
3. Ha egyszer az életben nem tudsz térdelésből felállni, akkor erre a kis időre már fölösleges is bárkit elvenned. Vagy annyira dagadt vagy, vagy annyira öreg, vagy mindkettő, de az tuti, hogy hamarosan elpatkolsz. Bár, ha nagyon gazdag vagy, talán mégis. Én szívesen hozzád megyek arra a pár hónapra, és tudod mit, le se kell térdelned. Na, elveszel?😉
Az én férjem elfelejtette. Nagyon izgult, mert tudta, hogy nem sejtek semmit, és nem volt elég ideje egyedül otthon, mert hamarabb végeztem a melóval, tudta, hogy érkezem. Szóval annyira belemerült a nemleszekkész életérzésbe, hogy csak a beszédjét tartotta meg, elővette a gyűrűt, és kb. ez a beszélgetés zajlott le:
Szóval, hozzá... B@SSZAMEGATÉRDELÉS!
Azért így is igent mondtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!