Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online kérte meg. Ez csak szerintem nagyon gáz?
Sziasztok!
Az elmúlt napokban kaptam egy olyan hírt, miszerint a legjobb barátnőmnek megkérték a kezét, de ő nem fogadta el. Mikor megtudtam, hogy mi volt az oka, akkor jöttem rá, hogy a barátnőmnek volt igaza.
A pasi ONLINE akarta megkérni, ÜZENETBEN! Szerintem nem vagyunk maradiak, de ez akkor is túlzás. Oké, oké, ma mar a teknika az élet, stb, nade akkor is, egy eljegyzés online??? És meg tudta volna oldani, hogy legalább találkozzanak, mert eddig is meg tudta oldani.
A kérdés maga, hogy mi vagyunk maradiak, vagy ez tényleg gáz? Volt már, akit szintén így kértek meg?
Én még offline se kérnék meg nőt, de kinek hogy.
Ettől függetlenül gàz a téma.
Lehet, hogy nem is kérte meg a kezét, hanem csak viccelődött vele, nem? Volt egy olyan pasi haverom, akinek a barátnője már egy éve ragta a fülét, hogy kérje meg, és mivel a srác még nem akarta így elkezdett viccelődni vele. Egy csomó extraromantikus helyre vitte, sokszor le is térdeld, volt, hogy azért mert szerinte úgy jobb képeket tud a lányról csinálni, meg cipőt kötni stb. Végül amúgy igaziból is megkérte a kezét, náluk ez csak mélyített a kapcsolaton. Bár szerintem ritkaság.
Amúgy, ha komoly volt a lánykérés, akkor ez tényleg gáz. Max akkor nem, ha 1000km-re vannak egymástól most először, és a túlcsorduló érzelmek miatt, hogy rájött a srác, hogy számára ő az igazi és az egyetlen, és soha többé nem akar mást, akkor cuki, meg akkor úgyis lesz rendes meglepi lánykérés is.
Régen is volt, h levélben kérték meg egy nő kezét, aztán ha a válasz igen, akkor lehetett 2000 km-t utazni, és volt egy formális leánykérés is.
Persze a levél valszeg nem 1 soros messenger üzenet volt.
Én nem szeretnék műsoros eljegyzést, a hideg kiráz az ilyenektől (rossz értelemben), de azért ez egy olyan komoly döntés, ami ér annyit, hogy személyesen beszéljük meg.
Ha meghal valakim azt se csak messengeren bököm oda. Vannak témák, amik nem chatre valók.
Anno küldött a párom messengeren egy gyűrűt, hogy hozzá megyek-e. Írtam hogy persze, de nem vagyunk jegyesek, csak bohóckodtunk vele.
Nem tudom elképzelni, hogy valaki teljes komolysággal üzenetben kérjen meg valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!