Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sír állandóan?
Tényleg nem érted? Úgy érzi, hogy zsákutcában van a kapcsolatotok, egy helyben toporogtok. Lassan majd elkezd azon gondolkozni, hogy neked ennyi elég, nem akarsz vele családot, gyerekeket. Aztán majd jön a harmadik fél, aki elhódítja, fél éven belül eljegyzi és jön a házasság. Te meg csatlakozol azokhoz a kérdezőkhöz, akik siránkoznak, hogy ők nem kellenek senkinek, de az exük már a babát várja...
Mi annyira nagy dolog az eljegyzésben? A házassággal még lehet utána várni.
Hát nőként mondom hogy én ettől baromira kiakadnék. Egyrészt olyan nagyon régóta nem is vagytok meg együtt, másrészt korrekten elmondtad. Gondolom ő meg fiatalabb is nálad de te sem vagy öreg, felesleges rohanni.
Persze mindenkinek más az ideális de borzasztó gyerekes a hozzáállása ráadasul ez kb érzelmi zsarolás.
Lehet hogy rosszul esik neki, de én elgondolkodnék hogy mennyire normális hogy egy felnőtt ember valamit ennyire ne tudjon kezelni.
Hát, eléggé gyerekesen kezeli. Ha te megmondtad neki korrekten, hogy még nem vagy kész erre, akkor nincs miért rosszul érezned magad.
Nem tudja kezelni az érzelmeit, ennyi.
Én 4 éve vagyok együtt a párommal, kb 1-1,5 éve téma az eljegyzés, esküvő. Én szeretném, de megmondta, hogy majd... Ha erőltetem, vagy sírok neki miatta, vagy hisztizek, célozgatok, azzal nem lesz jobb. Belehajszolom és válás lesz a vége. Az pedig senkinek sem jó.
Türelem és kitartás, no meg önkontroll(a leányzó részéről). Ha ennyire nem tudja kontrollálni az érzelmeit én biztos megbolondulnék mellette.
28N
Lehet csak nem akar lemaradni a dologròl vagy előbb szeretne elköteleződni
De ez a 2.5 èv, ez mèg kevès idő főleg neked, hogy te mèg nem akarsz hàzasodni. Nekem nem jàrt az eszembe 2.5 èv utàn ilyen! Mi 4 ève vagyunk együtt, de mèg sem haladtunk semerre. Kicsit "zavar" de nincs màs lehetősèg..Az ùgy nem jó ha az egyik akarja a màsik nem.. Ez olyan mint a màgnes. Vagy vonz vagy taszìt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!