Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér vagy sárga vagy rozé arany?
Az alap koncepció: egyszerű visszafogott gyűrű, 1 db kis kővel (nem szereti a nagy követ és azt sem ha sok köves). Viszont nem tudom eldönteni, hogy fehér/sárga/rozé arany legyen, mert pl van fehérarany és sárga arany fülbevalója és karkötője is. Rozé arany ékszere nincs, de nekem az kifejezetten tetszik, viszont tudom hogy sokan nem szeretik, illetve nem tudom hogy neki hogy állna..
Nektek melyik tetszik jobban?
Fehérarany: [link]
Sárga arany: [link]
Rose: [link]
Nagyjából 20 éve csak fehér aranyat és ezüstöt hordok, nem úgy tűnik, hogy ez a "hóbortom" valaha is változna. Így én kicsit csalódott lettem volna ha a páromnak évek után sem tűnik fel, hogy a sárga és a rose nem az én színem. Az eljegyzési és a karikagyűrűink is fehéraranyok és imádjuk.
Nézz körül az ékszerei között és gondold végig miket szokott hordani. Pl. ha mindig ezüst lánc lóg a nyakába, ezüst fülbevaló a fülében, akkor fehéret válassz. Ha más, akkor mást. Neki kell, hogy tetszen, ő fogja viselni, így próbálj nála puhatolózni.
Érdemes lenne valahogy inkább a lánytól megkérdezni.
Mert én pl. gyakran hordok ezüst ékszert, de jegygyűrűnek a klasszikus sárga aranyat tudom csak elképzelni. Pont azért, mert az másabb, mint a többi.
Fehéraranyt vegyél, azzal nem lősz mellé.
Sárga arany öreges.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!