Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így kiderítsem, vagy nem lenne szép dolog?
Barátommal 3,5 éve járunk 25+ vagyunk, 30 alattiak.
Ha szóbajön az eljegyzés terel, hogy majd, meg minek hozom fel (hozzáteszem az elmúlt fél évben kezdtem, volt egy hónap amikor gyakran felhoztam igen, előtte nem)
Ráuntam hogy terel és kifogásokat gyárt.
Van egy közös munkatársunk, nő akivel mindketten jóba vagyunk ( nincs köztük semmi, mielőtt kombinál valaki, + nem rosszindulatból de 100 kg feletti a csaj, szóval féltékenységre okom se lenne) mivel mindkettőnknek haverja, gondoltam megkérem kérdezze meg a barátomat ő mikor tervez eljegyzést, lagzit, gyereket.
Szerintetek?
Akkor lehet össz kevert valakivel...😁
Tèvedni emberi dolog!
De az èn vèlemènyem szerint, ezt a dolgot hagyd a baràtodra.
Ezt csak ő tudja hogy akar-e veled hosszù tàvù kapcsolatot vagy sem. De az eljegyzès az csak egy formalitàs de nem biztosìtèk semmire hogy el is vesz felesègül..Lehet mèg, rövid időnek tartja azt, hogy eljegyezzen kell neki 2-3 èv mèg. Minden fèrfi màs..A hàzassàg egyfajta kötelèk az hogy, egymàshoz tartoztok de "lehet" nem èrzi ezt veled, hiàba szeret meg jò köztetek minden. De az is lehet hogy, van kiszemeltje nem tudni.. De a következő baràtnőjèvel nem lenne együtt2-2,5 èvet de màr, meg kèrnè a kezèt!! Az is biztos!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!