Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetem ki, milyen eljegyzési gyűrű tetszene a páromnak? 30 F
Én azt javaslom ha nem tudod, akkor adj olyat ami téged képvisel.
Én pl kék köveset és egyáltalán nem a klasszikus felépítésűt választottam anno.
Ugyanakkor az összes barátom a klasszikus fehér kő egy vékonyabb karikán változatot preferálta.
Aranyszínű vagy inkább ezüst színű ékszereket hord? Ezzel le tudnád szűkíteni, hogy sárga arany vagy fehér arany/ezüst gyűrűt vegyél-e.
A barátnőd stílusa milyen? Letisztult vagy feltűnőbb? Ez alapján pedig el tudod dönteni, hogy az egyszerűbb vonalvezetésű vagy csicsásabb, díszesebb gyűrűt válassz-e.
Ha ezeket végiggondolod, szerintem nem lőhetsz nagyon mellé:)
Sok boldogságot kívánok!:)
33N
Ha hord ékszereket akkor nézd meg az ékszereit (nyilván ha nincs otthon). Sárga v fehérarany v ezüst. Milyen színeket kedvel. Ezeket nézd meg.
Esetleg ha van nagyon közeli barátnője akkor őt beavathatod, megkérdezheted milyen tetszene a barátnődnek, segítsen kiválasztani esetleg. Legalábbis én azt tudom hogy a legjobb barátnőm biztos tudná mi az ami tetszik nekem:D
Biztosan örülni fog, bármilyet is választasz. Nyilván függ attól, hogy mennyit szánsz rá, milyen a stílusa a barátnődnek, stb, de itt rengeteg gyűrű van, nézelődj:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!