Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Akik szerették volna, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerették volna, hogy eljegyezzék már őket, ők hogy adták a párjuk, , tudtára"? Mennyi idő után történt meg az eljegyzés?

Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 18:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Màr a legelején beszélgettünk erről ( ő hozta fel a témàt először), kiderült hogy mindketten hàzasságpàrtiak vagyunk, és amint lehet, megvannak az alapok, össze is hàzasodnànk amennyiben biztosan úgy érezzük megtalàltuk egymàsban az igazit:) Konkrét időpontról nem esett szó, csak hogy egyikünk se húznà évekig, mert minek, ha biztosak vagyunk az érzéseinkben.

2,5 hónap utàn megkérte a kezem, 1 éves kapcsolatban összeköltöztünk, és 6 hónappal később volt az esküvőnk. Most màr 10 éve együtt vagyunk😊❤️ 34/N

2020. máj. 5. 02:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy szóval sem kértem, inkább ellenkezőleg történt. Az első randin beszéltünk már róla, hogy mindketten házasságban tervezünk élni, gyereket vállalni. 2 hét után minden nap egyikünk albérletében aludtunk, 2 hónap után összeköltöztünk közös bérletbe. Akkor kértem, hogy legalább 1 évet töltsünk egymás megismerésével, utána beszéljük meg az esküvő témát. Kivárta, pontosan 1 év után megkért, fél év alatt megszerveztük az esküvőt. Azóta már 2 gyerekünk van, 2 költözésen túl vagyunk, soha nem kellett kérni vagy utalgatni bármire.
2020. máj. 5. 11:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Itt miért lett mindenki lepontozva?
2020. máj. 5. 13:24
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
Mert elunk boldogan, ok meg nem :'D.
2020. máj. 5. 16:00
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Sehogyan. Èn csak annyit mondtam hogy èn is szeretnèk valamikor. ő azt mondta van időnk! Èn meg tudom nem lesz SEMMI belőle. Aztán le van tudva, slussz passz
2020. máj. 8. 01:50
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Én biztos ódivatú vagyok de én tartottam magam ahhoz, hogy engem csak akkor jegyezzenek el ha tényleg el is akarnak venni. Beszélgettünk házasságról már a lánykérés előtt is de azt el se tudtam volna képzelni, hogy azzal cseszegessem, hogy mikor kéri már meg a kezem.

Persze nagyon vártam. Minden szülinapkor, karácsonykor vártam, hogy na talán most, és igen, el voltam kenődve mikor nem történt meg de egy szót se szóltam. Türelmesen kivártam. És annál nagyobb volt a meglepi a végén.

2020. máj. 14. 22:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Amikor megismerkedtünk a férjemmel, én kerek perec kimondtam, hogy személy szerint komoly kapcsolatot keresek, esküvő, gyerek, nekem ez fontos. OK ha neki nem, csak tisztázzuk az elején. Neki is az volt, kikötöttük normálisan hogy ha úgy jön össze akkor egymással ez szuper lenne.

Nagyon hamar összeköltöztünk, 1 év után pedig, hosszas megbeszélések után ráadtuk a fejünket hogy közösen veszünk lakást. Még a nagy bumm előtt, nem kellett hatalams hitelt felvenni, de az is mutatta az elköteleződésünket egymás iránt. Onnantól kezdve mindketten viccesen évődtünk a házassággal kapcsolatban, oda-vissza, egyenlő felekként. Sosem éreztem hogy a téma el van sunnyogva, el van felejtve. Hozzátartozik, férjem nem magyar, Észak-Európai, ahol a nemek egyenlősége mindennapi gyakorlat, nincs ilyen hogy majd a férfi eldönti mi lesz aztán csá.

Későbbre "vártam" az eljegyzést mint amikor megtörtént, de szuper meglepi volt. Sosem éreztem hogy erőltetnem kellett, adott annyi visszajelzést hogy ő is gondolkodik rajta, észben tarja. Egyenlő felekként viselkedtünk. Természetesen emiatt és ezer más tulajdonsága miatt el nem cserélném őt senkire. :D

2020. máj. 24. 10:17
 18/18 anonim ***** válasza:

2 éve voltunk együtt és hát én csak néha elmondtam, hogy szerintem csodálatos férj lesz, meg hogy alig várom, hogy egyszer a felesége lehessek.

Aztán igazából én úgy voltam vele, hogy még egy év múlva is oké, mert 2 év van még hátra egyetemből:( de ő már úgy döntött nem vár és két napja megkérte a kezemet.:)

22L 23F:)

2020. jún. 3. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!