Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A család nálatok is azt hitte, hogy azért jegyeztek el mert terhes vagy?
#12 Nem volt butaság. A legtöbben normálisan válaszoltak neked.
Ma már nagyon kevés pár van, akik anélkül megteszik ezt a lépést egymás felé, hogy nincs útban egy becsúszott embrió. Nem egy ismerősöm nekem is 8 hónaposan áll az oltárhoz, meg ilyenek. Büszkén posztolgatják a képeket róla. Szerintem sokan ebből indulnak ki.
Azt írtad, téged is váratlanul ért. Lehet, hogy őket is, és "kézzel fogható" indokot kerestek mögötte, mintha az kéne hozzá. 🙂
Az még egy dolog, hogy eszükbe jutott, hogy terhes lehetsz, de nagyon nem volt szép ezt kimutatni is, meg célozgatni rá. Olyan, mintha másért nem akarhatna a barátod elvenni. Meg tudlak érteni, hogy rosszulesett. A barátod szólhatna nekik, hogy ne képzelegjenek, nem vagy terhes, ha meg valamire kiváncsiak, akkor kérdezzék meg diszkréten mondjuk őt, mert a célozgatással előadott feltételezések igen sértőek tudnak lenni.
Nálunk a keresztanyám gondolta azt, hogy terhes vagyok, de nem az eljegyzés miatt, hanem azért, mert utána nagyon gyorsan szerveztük le az esküvőt. Mikor az anyakönyvvezetőnél jártunk, mindössze 2 és fél hónappal későbbre tűztük ki az időpontot. Azért csináltuk így, mert nem terveztünk semmi felhajtást, amit hónapokig kéne szervezni, úgyhogy felőlünk jöhetett is az esküvő, mire vártunk volna? A keresztanyám az összes családtagomtól kérdezgette, hogy miért sietünk így, csak neeeem? Hát neeeem. 😃 Engem mondjuk szórakoztatott, ő alapból ilyen minden lében kanál asszony, összekombinál magának mindenfélét, aztán izgul rajta. De nincs mögötte semmi rosszindulat, végülis kedvelem őt, olyan mókásan hóbortos ezzel. Ráhagytam, hogy majd 9 hónap múlva megnyugszik. 🙂
Nem hitték azt, tudtàk màr akkor is, hogy soha nem akarunk gyereket. ( nem mintha nem lenne magànügy) de folyton b****sztattak minket, kérdezősködtek mikor lesz màr gyerek, így elmondtuk hogy nem szeretnék egyàltalàn. Persze vannak akinek nem tetszik a dolog, az meg legyen a sajàt kínjuk... Csinàljon , nevelgessen utódot aki akar, ne màsokra tukmàlja.
Amúgy sok ismerősömnél azt hitték gyerek miatt hàzasodnak, egyiknél se így volt. Akik akartak gyereket, azoknàl is 3-6 évvel késöbb lett csak Talàn ez a divat unatkozó embereknél. Kombinàlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!