Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már kétszer is eljegyzett valakit és hazudott is róla. Ti mit szólnátok?
Figyelt kérdés
Régebben kérdeztem a páromtól, hogy jegyzett-e már el valakit. Mivel már 41 éves és volt már 6 éves kapcsolata is, esélyesnek tűnt, hogy igen. Azt hazudta, hogy nem és nem találkozott még olyannal, akit el tudna képzelni jövendőbelijének. Erre most, hónapokkal a kérdés feltevêse után...két jeggyűrűt is találtam az egyik fiókban. Az egyikbe bele is van gravírozva az egyik exe neve. A másik mellett pedig ott van egy email a megrendelésről kinyomtatva 2013-ból, amikor ugye még egy másik komoly exével volt együtt. Tehát már két exet is eljegyzett. Nem tudom, miért hazudott róla?2020. ápr. 3. 18:20
11/19 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, miért tartotta meg a gyűrűket? Gondolta, ha majd lesz egy ugyanilyen nevű jegyese, akkor jól jön, nem kell újat csináltatni? :DDD
12/19 anonim válasza:
Kérdés hogy a másodikat miért unta. Ezek szerint 6 év után nála az unalom jön? Csak eszembe jutott mivel nem írtad miért unta a másodikat? És ha unta miért kellett kidobni és miért nem lehetett szépen szakítani ha csak megunta mint társat de ha ez így van akkor az egész nem volt őszinte a részéről és szerintem necc. Csak töprengek mivel kevés az info és a gyakori szintén egy olyan hely ahol az emberek gyakran félreértik a masikat, de nem minden helyzetben van értelme magyarázni mert gyakran még jobban félreértik.
13/19 anonim válasza:
Az ekezeteket kepzeljetek oda nincs problemam a szavakkal csak mobilon faraszto mindig az ekezetes betuket keresni.
14/19 anonim válasza:
Jó kérdés, én sem igazán értem, hogy miért hazudott.
Megkérdezted már tőle?
Ez szerintem nem olyan dolog, amit ciki lenne elmondani, megtörtént, hát megtörtént.
33N
15/19 anonim válasza:
Szerintem tök lényegtelen a múltja, és, hogy ki csalta meg, kit únt meg.
Feltettek neki egy kérdést a jelenben, hogy igen, vagy nem?
És ő azt mondta, hogy nem. Pedig igen.
Felnőtt férfinek mutatkozó alak, a párjának.
Hát én erre nem építenék!
16/19 anonim válasza:
Én is ezért kérdeztem a 6 év után megunta című mesét? Hogy én elgondolkoznék ezek után hogy ki hazudik.
17/19 A kérdező kommentje:
A nőt ismerem, akit megunt. Aranyos. A légynek nem tud ártani elvileg (bár miután megtudta, hogy együtt vagyunk, alakított dolgokat, amikről ordított a féltékenység). De az a szürke kisegér típus kinézetre és belsőre is. Soha semmi izgalom. Plusz ő is 41 éves és van már egy gyereke, ami miatt valahogy sose költöztek össze. Hétvégi kapcsolatban voltak. Csoda, hogy ennyi ideig eltarott. Szerintem a szexuális életük se lehetett csúcs, mert a párom többször modnta, hogy sose szexelt ennyit és állandóan azon poénkodik, hogy nimfó vagyok, pedig egyáltalán nincs kirívó szexuális étvágyam.
2020. ápr. 6. 10:01
18/19 A kérdező kommentje:
# 14 Nem kérdeztem rá, ugyanis fogalma sincs, hogy ráakadtam a gyűrűkre.
2020. ápr. 6. 10:15
19/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!