Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a legerősebb komoly párkapcsolatnak esetén is korai kettő hónap után az eljegyzés?
Két hónap még nem nagy idő nem is ismeritek annyira egymást.
De van aki azt mondja, hogy csak lakva lehet igaziból ki ismerni a másikat.
Erős, komoly párkapcsolat???
Igen, korai!
Egy férfi és egy nő csak akkor akarja összekötni az életét, ha egymás testi és lelki vágyait kölcsönösen, maximálisan ki tudják elégíteni ! Ha bármi kielégítetlen vágy van, semmi értelme eljegyzésnek és házasságnak!
2 hónap kevés ennek a kiderítésére!
2 éve éltünk együtt életvitelszerűen amikor megkért. Nyáron lesz az esküvőnk.
Előtte mindkettőnknek voltak komoly évekig tartó kapcsolatai de ilyen mint a miénk egyikőnknél sem volt.
Őt is noszogatták 4-5 év utàn, hogy lépjenek előre a kapcsolatban de nem akart, nem is kért meg senkit. Nekem is húztak volna gyűrűt az ujjamra 5 év után de nemet mondtam.
Ez kapcsolattól és a benne élő személyek kölcsönös érzelmeitől függ. De azért szerintem nálunk is kellett 2 év intenzív együttélés, közös kassza, közös probléma megoldás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!