Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek arról, ha valaki házasodni nem akar, de gyereket igen?
Én nem vagyok ellene az élettársi kapcsolatnak,de gyereket csak házasságban vállalok . Ha nem lesz házasság,akkor gyerek sem.
Ez nem tetszik a páromnak,sőt sürget a témával ,mert fél,hogy kicsúszik az időből,túl öreg lesz mire gyereke születik. Ráadásul többet is akar,de esze ágában sincsen összeházasodni velem . Mondtam neki,hogy nekem ez így komolytalan. Mivel én nem ragaszkodom a gyerekvállaláshoz, így nekem így is jó . Szerintetek ez olyan nagy "kérés",feltétel a családalapításhoz ? Azért is döbbent meg a párom hozzáállása,mert egy gyerek sokkal nagyobb felelősség ,szerintem súlyosabb döntés ,mint a házasság,hiszen a házasságot fel lehet bontani,a gyerekről viszont 20 évig gondoskodni kell. Szerinte csak egy papír,amivel részben egyetértek,részben nem . Nem hiszem,hogy a kapcsolat megváltozna a házasság után ,de nekem fontos,hogy hivatalosan is egy család legyünk . Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!