Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek arról, ha valaki házasodni nem akar, de gyereket igen?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok ellene az élettársi kapcsolatnak,de gyereket csak házasságban vállalok . Ha nem lesz házasság,akkor gyerek sem.

Ez nem tetszik a páromnak,sőt sürget a témával ,mert fél,hogy kicsúszik az időből,túl öreg lesz mire gyereke születik. Ráadásul többet is akar,de esze ágában sincsen összeházasodni velem . Mondtam neki,hogy nekem ez így komolytalan. Mivel én nem ragaszkodom a gyerekvállaláshoz, így nekem így is jó . Szerintetek ez olyan nagy "kérés",feltétel a családalapításhoz ? Azért is döbbent meg a párom hozzáállása,mert egy gyerek sokkal nagyobb felelősség ,szerintem súlyosabb döntés ,mint a házasság,hiszen a házasságot fel lehet bontani,a gyerekről viszont 20 évig gondoskodni kell. Szerinte csak egy papír,amivel részben egyetértek,részben nem . Nem hiszem,hogy a kapcsolat megváltozna a házasság után ,de nekem fontos,hogy hivatalosan is egy család legyünk . Mit gondoltok?

2020. jan. 29. 21:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
#15 Bocs hogy későn reagálok. Tévedtem, mert először azt gondoltam, hogy egy megkeseredett vénlány vagy, aki három gyerek ellése után sem kellett feleségnek, ezért köpköd annyira. De most már látom, hogy nem is nő vagy, hanem egy lúzer "férfi" :D Azt is nehezen hiszem el, hogy vannak gyerekeid, szerintem nővel sem voltál még soha, ezért vagy ennyire frusztrált. Tipikus incel dumát nyomsz, miszerint "minden nő kisemmizi a szegény férfiakat". Gyűlölöd a nőket, mert neked egy sem jutott, meg nem is fog :D
2021. aug. 18. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!