Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titokzatos évük?
Legfőképpen férfiakhoz szól mert erre csak ők tudnak válaszolni!
Mi szerint kértek meg egy lány kezét?Furcsa kérdés de kb. hány évet akartok kapcsolatban lenni azzal a lánnyal miután elkezdtek gondolkodni az eljegyzésen?
(minden férfi más hangsúlyozom megint, ez csak érdekel!!!)
Szerintem, általánosságban:
1. évben: Badaraság
2. évben: még rózsszín köd, túl korai
3. évben: Reális lehet
4-5. évben: Ha viszonylag fiatalon kezdődött a kapcsolat kellhet ennyi idő nmi egzisztenciához, külön éléshez.
5. év után szerintem már nem sokminden fog történni , hacsak nem nagoyn korán kezdődött a kapcsolat. (18-22évesen)
Szerintem legalábbis.
31F
Szerintem ez erősen életkorfüggő, de felnőtt korban, mondjuk férfiaknál inkább 28-30 év felett 2 év alatt azért el kellene tudni dönteni, hogy az ember azzal a nővel akar-e lenni, vagy sem. Ha mondjuk a 36 éves párom 2 év után sem kérné meg a kezem, erősen elgondolkodnék, hogy mégis mi van. Ha ennyi idő alatt nem érik meg benne a gondolat ennyi idősen, akkor nem is fog.
Fiatalabb életkorban azért más a helyzet, ott akár 4-5-6 év is simán lehet.
Az egyetlen értelmes választ (a 31F írását) sikerült jól leszavazni :D pedig nagyon jól összefoglalta.
Egy 19 éves fiútól várod azt, hogy elvegyen feleségül? Nem vagy egészen normális. Ilyen idős korban nem nősülni meg összeköltözni kellene, hanem egyetemre felvételizni/járni vagy munkahelyet keresni, szórakozni, megalapozni az életét.
Az nem volt elég, hogy anyuék pénzén össze tudtatok költözni, most azt is elvárnád, hogy a zsebpénzéből még gyémántot vegyen neked?
Nem várom ezért is kérdeztem a férfiakat, hogy mikor van az-az idő amikor eltudnak köteleződni,de ez mindenkinél más és más viszont azért szeretném ha még összeköltözés előtt meglépné ezt a dolgot.
Csak egy *gyűrű* ha netán valami baj lenne az együtt élés során vissza lehet adni a gazdájának mivel nem várom el,hogy megkérjen és egyből házasság mivel en is megakarom adni a modjat a jegyben jarasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!