Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a lányoknak a lánykérés módja?
Mert úgy néz ki jól facebookon, instán, és elmondva a sztorit, így irigykednek a barátnők.
Tehát azért, mert a világban egyre kiemeltetbben számít a látszat.
Lemerülni a víz alá? Te most a srácról beszélsz aki meghalt? Nem a lány kérte, ő akarta így, ő volt az aki ki akart emelkedni a többi férfi közül. Szegénynek, sikerült is :-(
Sajnálom, de ezeket a dolgokat nem a nők várják el. Legyen szép és legyen meghitt élmény, ne a konyha asztal mellett történjen, de erre bőven elég egy gyertyafényes vacsora, akár otthon is.
Én sem értem, pedig nő vagyok.
valószínűleg a válasz egyébként abban rejlik, hogy nem vagyunk egyformák.
Amiért az esküvő módja is. Az ember ezt úgy tervezi, hogy ilyet csak egyszer csinál az életben, és akkor szeretné megadni a módját, hogy emlékezetes legyen.
Nekem az a fura, aki ezt csak úgy odaböffenti sorozat nézés közben. Értem én, hogy ettől még ugyanúgy jegyesek lesznek, de az a kérdés, hogy mennyire gondolja komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!