Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mivel foglaljátok el magatokat amikor a párotok egyedűl akar lenni?
Vasárnap a szabadnapom.
Intézem a lakást, mosást, nézhetek olyan filmet sorozatot amitől ő sikítva menekül, elmehetek olyan helyekre ahová vele és a gyerekekkel nem tudnék. Vagy csak alszom estig.
Egyedül nem tud lenni, mivel 1 szobàs hàzikóban élünk, max a wcn, de nem vagyunk összenőve. Sorozatokat nézek neten ( nincs tévénk), olvasok( tele vagyunk könyvekkel:), én edzeni is szoktam de ő akkor pl még nincs itthon mert később ér haza melóból. Vannak hobbijaim is. Novellàkat írok, van 2 kisregényem is, illetve parfümöket, légfrissítőket keverek. Nem àll meg az életem ha ő épp a sajàt dolgàval foglalkozik. Sosem unatkozom. Ő Animét, sorozatot néz, a kàrtyàit rendezgeti , vagy olvas. Többnyire ugyanazokat szeretjük, a kedvenc írónk pl ugyanaz:)
De vannak közösen nézett sorozataink, vasàrnaponként pedig filmezünk együtt, vagy jàtszunk a gépen , vagy tàrsast:) pàr hete megvertem trónok harca monopolyban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!