Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy majdnem szakítás lett a vége?
Figyelt kérdés
..kis idő elteltével miutan összeköltöztetek mert nehezen ment az össze csiszolódás?
Aztán mi történt hogyan javult a dolog?
2019. jún. 27. 18:25
1/3 anonim válasza:
Olyan veszekedésünk volt hogy egymásnak is mentünk. 1 törött ajtó is volt. Akkor mindent egymáshoz vágtunk amit csak lehetett, bántó volt de meg értettük végűl mit is akarunk egymással megosztani. Azóta harmónia van! És jobban szeretjük egymást mint valaha :D de ehez erős kötelék kell hogy mindent meg tudj bocsátani a párodnak és kedveskedni őszintén. Konkrétan mindent megteszünk egxmásnak amit akarunk és boldogok vagyunk! Oda vissza játék amihez türelem kell.
2/3 anonim válasza:
Nejem hetente akar elköltözni. De akkor nem lenne ilyen jó élete ezért marad . De hetente visitja hogy költözik
3/3 anonim válasza:
Nekünk 5 éve megy, hogy költözzek el a házából a pitsába...
Most legutóbb 1 hete jött fel ez megint, a vendégszobában alszom, kirakott a hálóból.Remek amúgy, a gyerek a gyerekszobában, pàrom a hálóban, én a vendégszoba szeretetét élvezhetem...
De ki tudja?Ma van a szülinapom, bármi lehet még.
Azt tudom, hogy megyünk nekem szandált venni, aztàn bogràcsozunk, lesz pálinka, lehet itt még bármi 34. szülinapom alkalmából.
A lànyom a Balcsin nyaral, miénk az udvar, az egész hàz.
Drukkoljatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!