Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit árul el ez egy férfiról?
Elsősorban férfiak válasza érdekelne, de kíváncsi vagyok a nőkére is.
Mindig attól félek hogy a férfi akivel együtt vagyok nem szeret eléggé. Nem egy olyan fajta aki sokat beszélne az érzéseiről, és tudom hogy nem is a szavak számítanak csakúgy mégis.
Nem olyan régen történt velünk egy "tragédia" ami azért van idézőjelben mert hát én tehetek a rossz végkifejletről.
Az van hogy lett volna nekünk egy babánk. Nagyon nem terveztem, nem mostanság képzeltem el az anyaságot, féltem, hogy nem leszek jó benne, szóval jöttek a negatív gondolatok is, meg a pozitív hogy annak a férfinak szüljek gyereket akit a legjobban szeretek. Egy érzelmi hullámvasútba keveredtem, a családtagoktól is kaptam hideget, meleget. Bizonytalanul hoztam egy döntést és rámondtam hogy igen, tartsuk meg, legyünk szülők. A párom beleélte magát, nagyon örült hogy apuka lesz. Aztán jött a legrosszabb amit tehettem. Egy -két nap múlva legbelül Ugyanúgy bizonytalan voltam és nagyon elkezdtem sírni, nem kellett mondanom hogy nem akarom, kedvesen azt mondta, hogy várjuk még akkor vele, ne sírj.
Utólag kiderült hogy nagyon haragudott rám ezért, mert ő szerettem volna. És nem azért haragudott mert nem akartam hanem hogy először reményt adtam neki hogy lesz.
Azóta is együtt vagyunk pedig ez nagy csapás volt neki és azóta is nagyon sajnálom.
Ebből jön a kérdés (és nem kövezzetek meg érte hogy ezt a történetet hoztam fel hozzá) hogy ha egy ilyen dolog után is együtt vagyunk az elárul valamit a férfiról? El is hagyhatott volna dühében vagy bosszúból de megbékélt közben és ma már egyáltalán nincs benne tüstke emiatt.
Mondd ez valamit az érzéseiről? Sokszor bizonytalan vagyok velük kapcsolatban.
Ő Veled tervezi a jövőjét,mert szeret!
F44
Ez a tetted és a bizonytalanságod nem a férfiról, hanem rólad árul(t) el nagyokn sok mindent a pasidnak.
És itt nem feltétlenül pozitív dolgokra kell gondolni...
Előzővel értek egyet.
Bár nekem a férfiról is elárul valamit,azt hogy hülye.
kinyírtad a saját gyerekedet, én abortuszelenes vagyok.
ne hragudj, de nem is értem, miért sajnáltatod most magad?
tudod hány nőt hagy el a pasija, ha terhes lesz?
téged nem hagyott cserben, örült volna, felnevelte volna veled.
a saját labilis idegrendszered és hangulatigadozásaid miatt meghalt egy kis emberke... ne hidd, h. könnyű ezen túllépni.
és nem is vagyok benne biztos, h. megérdemelsz egy ilyen megértő társat.
gyakorlatilag ezt a döntést egyedül hoztad meg, kihisztizted.
Azt árulja el a ffiról, hogy nem igazi férfi, amiért ebbe belement, és utána is veled maradt.
Plusz sajnálom, hogy ilyen helyzetbe került - miattad!
Szerintem ha veled maradt akkor szeret, őszintén. Téged.
Téged vàlasztott a kezdetleges sejthalmaz helyett, mert érezte hogy nem akarod tiszta szívből.
Ha a pasid önző lenne, és a büszkesége érdekelné, hogy az ő embriója is volt, de te nem akartad, elhagyott volna.
Az még nem egy ember, csak egy teljesen életképtelen, fejletlen meg se született embrió. Köze nincs egy megölt kisbabàhoz. A magzatfanatikusokra meg ne hallgass, nem nekik kellett volna felnevelni, etetni, pénzelni, eltartani, 0-24ben idegeskedni miatta, hanem neked kellett volna.
A te életed tette volna tönkre, ha úgy vàllalod be, hogy nem érzed , hogy akarod. Rengetegen megbànjàk àm a gyerekvàllalàst, csak nem mernek róla beszélni. Jobb így, hidd el. Nektek és a meg nem született embriónak is, hogy nem olyan szüli meg aki erre még nem àll készen, aki nem vágyik rà tiszta szívből.
Ez a nő döntése kell hogy legyen amiben fontos szempont lehet a férfi véleménye, vágya tervei. Ha szeret akármilyen döntésedet elfogadja ebben és támogat.
38f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!