Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok, néktek gond, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, néktek gond, ha egy pasi heti 3-5 alkalommal jár kocsmába?

Figyelt kérdés

Van egy trőzshelye, ahol imád összefutni a spanokkal meló után, megiszik 1-2 sört, biliárdozik, és aztán megy haza, hétvégéket is leginkább ott tölti, mert ott a banda.

Egyébként berúgni nem szokott, csak havi 1-2 alkalommal, azt is inkább házibuliban, nem pedig a kocsmában.

Egyébként pedig nagyon jóravaló srác, mindenki ismeri, és tiszteli aki rendszeresen megfordul a helyen.

Annyi, hogy nincs más hobbija, inkább a társaságot szereti, mint otthon TV-t nézni és netezni.

2019. jún. 19. 18:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gond lenne.

1) ha nem tudja kibírni nélküle, ez már alkoholizmus úgy is, ha effektíve nem részegedik le

2) az nekem probléma, ha olyan egyszerű, hogy ezenkívül nincs más hobbija

3) így egyáltalán nem lehet minőségi párkapcsolatot létesíteni, ahol a párjára is elég idő jut

2019. jún. 19. 19:45
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és olyannal sem mutatkoznék, aki büszkén vállalja, hogy ő Adidas melegítőben van az utcán... én sem vagyok egy ilyen melegítős gettó liba.
2019. jún. 19. 19:47
 23/27 anonim ***** válasza:
Össze sem jövök alkeszokkal, így nem gond ha egy pasi heti 3* iszik, havi2* meg lerészegedik. Mindig kerültem az ilyeneket.
2019. jún. 20. 01:00
 24/27 anonim ***** válasza:
Nyugi találsz majd párt. Zsák a foltját megtalálja. A településen, ahol felnőttem a kocsmába járó férfiaknak többségében volt felesége, családja. Viszont ezek a nők sem az igényességükről, értelmiségi gondolkodásukról voltak híresek. Alacsony társadalmi osztályokban vannak nők, akiknek nem probléma, mert az apjuk, nagyapjuk is járt mindig. Más nők, viszont ezt nem fogják neked elnézni.
2019. jún. 20. 10:41
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Így van, fogsz lányt találni, aki egyetért a "munka után, mert megérdemlem" proli mentalitással.
2019. jún. 20. 10:56
 26/27 anonim ***** válasza:

"inkább a társaságot szereti, mint otthon TV-t nézni és netezni."

Szóval a kocsmázás és TV, interneten kívül nincs más lehetőség?

2019. jún. 20. 10:57
 27/27 anonim ***** válasza:

Nekem gond lenne (értsd: kizáró ok, nem jönnék össze ilyen pasival) a következők miatt:

1. Ha ezekszerint összesen heti 2-3 estéje van rám, akkor nem hinném, hogy nekem ez megfelelő mennyiségű minőségi idő lenne. Tratós kapcsolatban ennél többet igényel az ember lánya.

2. Én házasságban, gyerekben gondolkodok, mi lesz, ha gyerekem születik? Én otthon nyüglődjek a gyerekkel, míg az uram kocsmázik a haverokkal? A gyerek meg felnő apa nélkül?

3. Ha az alkohol és nikotin potenciális függőséget okozó hatását nem is számoljuk, akkor nézzük meg ennek az életmódnak a költségeit: Legyen modjuk napi 1000 a cigi, kocsmázásonként 3000 a kaja, pia, billiárd (akor még szolidan számoltam.) Ha heti átlagban mondjuk 4x kocsmázik az uram, akkor az évi 365 ezer cigire, évi 624 ezer kocsmára, máris ott vagyunk, hogy több, mint 1 millió megy el évente káros szenvedélyre.

Utána lehet számolni, hogy mennyi idő alatt kocsmázol el egy lakást vagy egy autót.

2019. jún. 20. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!