Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, néktek gond, ha egy pasi heti 3-5 alkalommal jár kocsmába?
Van egy trőzshelye, ahol imád összefutni a spanokkal meló után, megiszik 1-2 sört, biliárdozik, és aztán megy haza, hétvégéket is leginkább ott tölti, mert ott a banda.
Egyébként berúgni nem szokott, csak havi 1-2 alkalommal, azt is inkább házibuliban, nem pedig a kocsmában.
Egyébként pedig nagyon jóravaló srác, mindenki ismeri, és tiszteli aki rendszeresen megfordul a helyen.
Annyi, hogy nincs más hobbija, inkább a társaságot szereti, mint otthon TV-t nézni és netezni.
Na, azért "valahogyan", mégiscsak a tipikus kék egyenruhás munkások, öreg csövesek, illetve a kisebbség a felülprezentált a kocsmák többségében. Most ne akard itt előadni, hogy a kocsmában milyen jó élet van, mennek az értelmes társalgások stb.
A legtöbb kocsmai "törzsgárdát" általában trágár nyelvezet, nevetséges életbölcsességek, illetve a kocsmába nem járók szidalmazásából áll. Ritkábban verekedés, bicskázás is előfordul.
És az is csak a véletlen műve, hogy a gyilkosságokat/súlyos testi sértéseket taglaló cikkek több, mint fele úgy indul, hogy "K.Istán és L.Gáspár szóváltásba keveredett a büdöskútpusztai Hörpi kocsmában"
Hát, azért az egyetemista "kocsmák" is csak annyival jobbak, hogy ott nincs bicskázás, de amúgy ugyanaz a nyelvezet és ugyanaz a mentalitás "igyuk magunkat hányásig, mer' megvan a kettes!".
A felsőbb rétegek viszont nem kocsmába járnak, hanem szalonba, vagy klub-ba. De oda a kérdező "há' Adidasba járok" stílusa picit sem illik. Meg az Adidas sem.
A cigi, alkohol káros szenvedély, ártalmas az egészségre, drága, függőséget okoz, a cigi meg büdös.
Persze, influenza idején néha jó lehet egy kis alkohol fertőtlenítés címszóval, egy-két nyelet, de nem több. Ennyi.
Bocsi, hogy nekem ilyen elvárásaim vannak. Az életemben ott van a párom, ami teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak, olyan gondolkodású, mint én.
"A többi rám nem igaz, nem tudom, honnan szedted."
Nem zavar, hogy csak általánosságban írtam, amit írtam?
És még erre nem is reagáltam:
"Annyi, hogy nincs más hobbija, inkább a társaságot szereti, mint otthon TV-t nézni és netezni."
Na, ezért se jönnék ilyen emberrel össze, mert neked a hobbid a kocsmázás, meg az internetezés. Eléggé silány az életed. Velem pl. semmi közös programot nem tudnál végezni. Pl. én szeretek futni, olvasni, kirándulni, sétálni, fotózni, sportolni, az egészséges mozgásban gazdag életmódot és utálom a kocsmázást (ráadásul rettentően állott, büdös számomra a kocsmaszag, a népesség legaljább rétege jár rendszeresen ilyen helyre).
És hogy akarsz komoly kapcsolatot, ha az időd nagy részét a haverjaiddal akarod tölteni? Ha lesz egy nő az életedben, akkor nem lesz ennyi időd a haverokra, meg a kocsmázásra. Főleg, ha lesz gyereked. Vagy ilyenre nem gondolsz?
Én nemrég voltam egy 32 éves barátnőm temetésén. Ő is így kezdte és nála is "tök oké" volt, hogy csak a haverok miatt, ugyan már. Diplomás, vezető beosztású emberről beszélünk...
Az alkohol nem válogat, bekúszik az életedbe kegyetlenül, és mire észbe kapsz, már visszafordíthatatlanul függsz tőle. Valószínűleg te is, csak te még a tagadásban élsz.
Engem nem érdekel ha vki iszik, ahogy ő is törődjön bele, hogy mások meg nem és nem is tűrik maguk körül. Pl én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!