Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ilyen melegben ti is külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen melegben ti is külön alszotok?

Figyelt kérdés

Én ilyen melegben alig bírok meglenni, főleg, hogy ő álmában imád ide-oda gurulni, rámmászik, rámlélegzik,izzadunk, nem bírok. Mikor ezt megmondtam megsértődött, hogy nem akarok vele aludni.

Tiegyben alszotok?

2019. jún. 12. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak a kiszáradt szájszag és a horkolás zavar.

Ha érzem, hogy izzadok akkor is vagy bujok, vagy szépen odébb lökdosom a Drágámat. Nincs belőle sértődés

2019. jún. 12. 21:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Együtt alszunk, vagyis egy ágyban, de ilyen hőségben értelemszerűen nem szorosan összebújva. 180x200as az ágy, szépen elférünk egymás mellett, általában úgy alszunk el, hogy a kezünk vagy lábunk összeér, de ennyi nem ölelkezünk. Egyikünk sem alszik nyugodtan ha a másik nincs mellette, összeszoktunk és hiányzik a másik szuszogása :) (a megismerkedésünk óta együtt élünk.)

A lényeg, hogy mindenki úgy tudjon aludni ahogyan neki kényelmes hiszen a kialvatlanság nagyon kellemetlen tud lenni, találjatok valami kompromisszumot.

28/N

2019. jún. 12. 23:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy ágyban (rohadtnagy ágyunk van) alszunk, de mikor kicsi ágyunk volt akkor is megvolt valahogy elejétől fogva az a szokás, hogy összebújunk, én a takarója alá kuckózom. Ölelgetjük egymást aztán puszi és mindenki megy aludni, reggel találkozunk. És ilyen melegben ez pláne jó megoldás nekünk
2019. jún. 13. 08:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Persze, egyikőnk kint a kertben vagy a teraszon :)

Dehogy alszunk külön, elég hűvös a hàz nyàron.

2019. jún. 13. 12:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Ahogy a gyerek se jön hozzánk aludni, ahogy ha vendégeink vannak ők is a vendégszobában alszanak, úgy mi sem vonulunk el egymástól csak azért mert kint meleg van.

35N

2019. jún. 13. 12:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Én annyira éberen alszom, hogy a legkisebb mozgásra, hangra is felébredek. Így 14 éve külön alszunk, nekünk ez tökéletes megoldás.
2019. jún. 13. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!