Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen melegben ti is külön alszotok?
Én ilyen melegben alig bírok meglenni, főleg, hogy ő álmában imád ide-oda gurulni, rámmászik, rámlélegzik,izzadunk, nem bírok. Mikor ezt megmondtam megsértődött, hogy nem akarok vele aludni.
Tiegyben alszotok?
Nekem csak a kiszáradt szájszag és a horkolás zavar.
Ha érzem, hogy izzadok akkor is vagy bujok, vagy szépen odébb lökdosom a Drágámat. Nincs belőle sértődés
Együtt alszunk, vagyis egy ágyban, de ilyen hőségben értelemszerűen nem szorosan összebújva. 180x200as az ágy, szépen elférünk egymás mellett, általában úgy alszunk el, hogy a kezünk vagy lábunk összeér, de ennyi nem ölelkezünk. Egyikünk sem alszik nyugodtan ha a másik nincs mellette, összeszoktunk és hiányzik a másik szuszogása :) (a megismerkedésünk óta együtt élünk.)
A lényeg, hogy mindenki úgy tudjon aludni ahogyan neki kényelmes hiszen a kialvatlanság nagyon kellemetlen tud lenni, találjatok valami kompromisszumot.
28/N
Persze, egyikőnk kint a kertben vagy a teraszon :)
Dehogy alszunk külön, elég hűvös a hàz nyàron.
Ahogy a gyerek se jön hozzánk aludni, ahogy ha vendégeink vannak ők is a vendégszobában alszanak, úgy mi sem vonulunk el egymástól csak azért mert kint meleg van.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!