Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor nagyon idegesit a csajom akkor hogyan birjam ki hogy ne orditsam le, vagy hogy ne legyenek kirohanàsaim?
1 ève jàrunk, nagyon szerelmes vagyok s minden jo vele, de nèha nagyon idegesito tud lenni amikor egyszeruen kèptelen felfogni valami egyèrtelmut, s ilyenkor nagyon ideges tudok lenni. Hogyan korlàtozzam magam? vannak tanàcsok? pl: egyre kevesebb kàvèt iszok meg ilyenek csak ezèrt
Eloszo pàrommal is a folytonos kirohanàsaim miatt szakitottunk, szoval mostmàr nagyon oda figyelek erre.
Nekem teljesen mas erzeseim tamadtak a kerdesedet olvasva, mint a tobbi kommentelonek. A baratnod a nagymamamat juttatta eszembe, akivel kb ilyen szinvonaluak a beszelgeteseim, nem ert meg semmit es hulyesegeket kerdez.
Ebben a nyaralos sztoriban teljesen a te partodon allok es nalam is konnyen elszakad a cerna a hulyesegektol.
Hogy mit csinalj? Haladj tovabb a megkezdett uton. A duhod kezelesen ha jol latom dolgozol es nem gondolod azt, hogy te mar igy tok szupi vagy es nincs hova fejlodni. A baratnoddel meg beszelj nagyon egyertelmuen, mert o meg hajlamos az elkalandozasra es egy kicsit lassan reagal. Ha meg tudod orizni a hidegveredet akkor talan ra tudod ot szoktatni arra, hogy egy kicsit legyen osszeszedettebb.
Hát szerintem jogos a kiakadás, nem csak a belefektetett pénz miatt, de ha el akartok menni hoszabb időre nyaralni, és szabadságot akarsz kivenni, jobb munkahelyeken ezt egy-két héttel előre kell jelezni, szóval ezt időben kell leszervezni.
Xanaxot meg mindenképpen irass fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!