Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem vagyok onmagam mellette?
A kerdes kisse tulzo, de par honapja egyutt vagyok valakivel es teljesen mas oldalamat hozza ki belolem mint amilyen alapjaraton vagyok es nem tudom h ez jo e vagy rossz! ( sajna nagyon elemezgetos tipus vagyok es mindennek erdekel a miertje......) Mellette sokkal kevesbe vagyok feszult olyan dolgokban is amik korabban masodpercek alatt felidegesitettek ami szerintem nagyon pozitiv viszont nagyon beszedes vagyok es igenylem is a kommunikaciot velem el is lehet barmirol beszelgetni egy vadidegen is de Vele valahogy nem megy olyan konnyen de lehet csak en erzem igy de ez engem zavar hogy nem erzem kotetlenne a beszelgeteseinket.... es epp tegnap volt az a pont hogy alapbol feszult voltam o meg faradt ugyh meg annyit se beszelgettunk a masikkal es tegnap kivetelesen inkabb (mergembe) el is mentem tole! Es latta is rajtam valoszinu h bajom van, mondtam neki ezt h zavar h nem beszelgetunk egymassal mig egy haverjaval jokat csevereszik!(ez NEM gond magamra votlam ideges mert nem ereztem magam jo beszelgeto partnernek?!) onbizalmam van lehet sok is stb......
Mielott azt hinnetek h egyik szavammal utom a masikat regebben sokkal rosszabb voltam kiabalos tragar stb.... most sokkal tutelmesebb lettem mellette meg foleg, de ha tudom h kezd valami felmergelni inkabb elmegyek onnan mert nem mason akarom kitolteni a duhomet foleg ugy h gyakorlatilag nem is tehet rola....
De a kerdesem lenyege az az hogy ti ereztetek mar haosnloan? H annyi mondanivalotok lenne a masiknak de megsem tudtok megszolalni? Egyszeruen butasagnak hangzik de en ezt most igy erzem.......25 eves vagyok... az illeto 34...
Egyebkent minden mas ok lehet ez pillanatnyi baromsagom de megis kivancsi lennek ra nagyon....!
Nyugodtan hulyezhettek is ha az vagyok de ha nem akkor kerlek segitsetek valami tanaccsal....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!