Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfordult már a fejemben az öngyilkosság gondolata. Inkább, mint mégegyszer változtassak az életemen! Mit tegyek?
Aki öngyilkos akar lenni,az nem kürtöli szét ország-világ előtt.Ki is volt itt a hibás?Feladtál egy szerinted is csodás kapcsolatot egy fellángolásért.
Na de most már ami megtörtént nem lehet visszacsinálni,szerintem lépjél ki ebből a kapcsolatból,és majd meglátod hogyan tovább.
Két csalódás még nem a világ vége.
Én is átéltem kb hasonlókat két hosszú kapcsolatban.
Kb, hasonló gondolataim vannak.
De két dolog van ami valamennyire éltet, a munka és a szüleim, ők nem tudnák feldolgozni, a többi nem számít (te mellé még állítóleg vonzó is vagy), ráadásul a párod örömmel engedne el végre. Fogd magad és cuccolj el, leírás alapján anyagilag ez nem probléma, csináld.
Bár gondolom itt is kapcsolatfüggőségről van szó, csak rá kellene szánnod magad a lépésre és kész.
ohh kicsim! hiszen még van választásod! én amikor összecsapnak az élet hullámai a fejem felett mindíg arra gondolok, hogy akinek nincs lába vagy beteg nekik milyen szörnyű, mert nincs választásuk...
kapd össze magad és dönts!!! a tudat amikor rájössz, hogy erre nincs szükséged.. az felemel.. hajrá!!!
ne add fel! fiatal vagy, előtted az élet. úgy tűnik, a kapcsoaltot leszámítva sikeres is vagy. valószínűleg nem véletlenül alakul így több kapcsolatod is, de sosem késő javítani a hibákon. ha ezzel a pasival nem sikerül megoladni a problémákat, akkor hagyd ott és keress másikat!
a nehézségekbe azért futunk bele az életünk során, hogy megtanuljuk megoldani őket. amelyiket nem sikerül megoldani, csak elkerüljük, az újra és újra szembe fog jönni, egészen addig, amíg meg nem tanulunk boldogulni azokkal a típusú problémákkal.
olvasd el Ryan Holiday: Az akadály maga az út című könyvét. szerintem sok erőt és inspirációt meríthetsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!