Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehetséges boldogabb élet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges boldogabb élet kevesebb pénzzel?

Figyelt kérdés
Van párom, 40+-os nő vagyok. Túl vagyok pár kapcsolaton, váláson is. Mostani párom elvileg jó parti, rendes, becsületes ember, szeret is. Aránylag jó anyagiak közt élünk az ő jóvoltából. Mégsem vagyok boldog. Hiányzik az az élet amikor nem volt senkim, akkor örömmel mentem munkába, nem vártak otthon a kötelességek. Valahogy szabadabb voltam. Pénzem sokszor elég sem volt, mégis kerestem a lehetőségeket. Most itt vagyok a biztos "jóban", biztonságban. Megfolyt ez a mindennap ugyanaz, már előre tudom párom reagálását a dolgokra, apróságokon összeveszünk. A kikapcsolódás sem segít próbáltuk. Nagyon nehezemre esik az alkalmazkodás, hogy bizonyos dolgokat köteles vagyok nyújtani páromnak. Valaki érzett már ilyesmit? Talán alkalmatlan lettem együttélésre?
2019. máj. 8. 16:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
És ezeket a gondjaidat a párodnak elmondtad már?
2019. máj. 8. 18:56
 12/19 anonim ***** válasza:

Akkor ezt beszèld meg vele. Hogy hagyjon neked "èn" időt. A főzèst meg ne erőltetése rád, azt is beszèljètek meg, ki mit akar enni, na meg főzès nem csak a nő dolga.

Ha nem hajlik a kompromisszumra, akkor nem ő az embered, hiába nyújt anyagi biztonságot.

2019. máj. 8. 18:59
 13/19 A kérdező kommentje:
Egy részét elmondtam,nem mindent.Hiába.Ő felnőtt egy minta szerint,én mondjuk szintén abban a mintában.Szenvedett is anyám eleget.Szabadabb,modernebb életet szeretnék.Olyan párkapcsolatot szerettem volna amiben az intelligencia és a megértés a fő szempont,nem az elvárások és a kényszer.Gondolom ilyen nincs.
2019. máj. 8. 19:13
 14/19 anonim ***** válasza:
Mièrt ne lenne? Csak nem ő a megfelelő társ hozzá.
2019. máj. 8. 19:48
 15/19 A kérdező kommentje:
Mert van az a vicc hogy egy férfinak ha kaja és szex megvan, akkor mindene megvan.Ez nekem annyira primitív,sajnos valóságos mert én is ezt tapasztaltam.
2019. máj. 8. 20:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát èn még nem ezt tapasztalom. Nekem nem ilyen a házasságon. Nem minden fèrfi ilyen.
2019. máj. 8. 20:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,ezek szerint van remény.
2019. máj. 8. 20:57
 18/19 Rockarc ***** válasza:

Hm, egy bejaronobe oltott sexrabszolganak erzed magad? Kb ez jon le a leirasodbol. Ez nem egy kiegyensulyozott parkapcsolat. Nem benned van a hiba, az egyutteles nem errol szol.

43F

2019. máj. 8. 22:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy párkapcsolat akkor jó, ha teljesen szabadnak érzed magadat benne. Ha az otthonod a feltöltődés, a felüdülés, a megpihenés helye a párod mellett. Ha otthon nem várnak kötelességek és elvárások, ha azt és annyit teszel, amihez kedved van. A mi házasságunk ilyen, és mindketten nagyon jól érezzük benne magunkat. Így is lehet csinálni.
2019. máj. 14. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!