Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van a házasságnak és együtt lenni valakivel? Az emberek folyton cserélgetik a párjukat, nincs egy vagy két évnél hosszabb ideig tartó szerelem.
#10 többet tudok mint te azt gondolnád, elég korán fel kellett nőnöm.
"Fiatalon meg az összes félrekefélt a másik tudta nélkül"
Ezt meg már hogyne tudnám megcáfolni ha én már voltam/vagyok fiatal és mégse tettem ilyet és nek is fogok?
51% húzd le magad, jó nagy kretén vagy.
A 19 éves lánynak több esze van, kíváncsi vagyok, te hány évesen vagy ilyen alpári, primitív szinten... Gratula.
Az igazi táncban az a legszebb, ha messzire röpül tőled a társad, de te egyedül, magányosan pörögve is tudod, hogy visszatér hozzád.
FORRÁS: THINKSTOCK
Ha szerelmes vagy, minden táncról azt képzeled, hogy igazi. Nem az! Vannak szép táncok, örömteli táncok, pillanatnyi boldogságot, kéjt és önfeledtséget adó táncok – de ezek nem az igaziak.
Az igaz tánc kibírja a távolságot. Kibírja az öregedést. Kibírja az elengedést.
Kibírja, hogy sokáig nem látom, nem ölel, nincs mellettem, máshol jár, messze jár, nem is gondol rám… de a közös zenét mégis hallja, s ha eljön az ideje, visszatér hozzám, és együtt forgunk tovább. Az igazi táncospárnak az a titka, hogy közös a zenéjük, és csak ők ketten hallják az egész világon. És ha ez a zene szól, egymásra gondolnak, s tudják, hogy ők összetartoznak.
Az ilyen tánc ritka manapság.
Szerintem akik így éreznek teszik jól ha összeházasodnak. Az életre szól.
Miért érdekel téged más,miért nem a saját magánéleteddel foglalkozol,! Miért zavar ha valaki cserélgeti xy időn belül a párját?! Te dolgod, nem. akkor meg?
Sosem " keféltem " félre ( a te szavaiddal élve) Boldog párkapcsoaltban élek 7 éve. viszont nekem a házasság nem pálya, párom is tudja és hálistennek elfogadta ezt is,meg mást is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!