Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról, ha a párotok (barátnőtök, feleségetek) kijelentő módban fogalmazza meg a kívánságait?
Figyelt kérdés
Pl. ilyeneket mond, hogy "Menj el a boltba, és hozzál ezt meg azt. ÉS KÖZBEN BEUGRASZ ide meg oda."
Vagy pedig ilyet, hogy: "Itt a szemetes zsák, ezt KITESZED, és ha már kint vagy, FELSÖPRÖD a járdát."
Nem mondja, hogy "Közben ugorjál be ehhez vagy ahhoz". Azt sem, hogy tedd ki a szemetet és seperjél fel.
Nem.
Ezt vagy azt megcsinálod.
Így. Kijelentő módban.
Ha visszakérdezek, hogy "Igen, én ezt csinálom?" Akkor én kötekedek, és könyörögtetni akarom őt.
Pedig halálosan idegesít.
2019. ápr. 30. 05:52
11/15 anonim válasza:
Nekem az exem csinált hasonlót, de nem kijelentő módban, hanem "feltételes" módban. Például: le kéne vinni a szemetet, el kéne menni a boltba kenyérért, ki kéne menni a piacra, stb. Én is sokáig tűrtem, de iszonyatosan idegesítő és megalázó. Aztán hiába mondom neki szépen, hogy nem tetszik ez a hangnem, és ha szépen megkér, szívesen megcsinálom. Pl. Légy szíves vidd le a szemetet, légy szíves menj el a boltba kenyérért. De nem, ő nem fog "könyörögni" nekem. Aztán egy idő után, amikor azt mondta, hogy le kéne vinni a szemetet, visszakérdeztem, hogy azt mondta, hogy "légy szíves vidd le a szemetet?" Hosszú idő volt, mire felfogta és megértette, hogy lehet normálisan is kommunikálni. Biztos nem szándékosan csinálta ő se, csak egyszerűen ebbe nőtt bele, ezt szokta meg, és nehéz ezen változtatni.
12/15 anonim válasza:
Ez mennyire gáz! Egy napig se tudnám elviselni. Nem tanították meg a szülei az alapvető kérem-köszönöm-re. Mekkora taplóság így beszélni bárkivel. Mondd meg neki hogy nem vagy sem a cselédje, sem a kutyája, változtasson a stílusán. A kérem-köszönöm alkalmazása pedig távolról sem "könyörögtetés" hanem normális emberi kommunikáció. Szégyen hogy felnőtt embernek ezt el kell magyarázni. Ha nincs akkora agykapacitása hogy ezt megértse, átgondolnám a helyedben hogy meddig bírod ezt így elnézni neki. Esetleg ne csinálj meg semmit amire így utasít és talán észre veszi magát... vagy nem, de az már nem a te bajod.
13/15 anonim válasza:
"lesz egy kávé" - ez kb. ugyanolyan
14/15 anonim válasza:
Ezek azok a nők akik azt hiszik mindent megengedhetnek maguknak. Hatalmaskodnak diktatorok a ferj meg a bolond papucs. Szepen erelyesen ra szolni mert bizony a ferj az ur a haznal hogy nem vagyok a cseleded es szepen vagy megkersz mert nem a kutyad vagyok vagy megcsinalod te. Ha cirkuszol szepen becsukod az ajtot s setalsz egyet majd felhivod a figyelmet ha ezt tovabb folytatja nem lesz jo vege😊Ezeket be kell paraztatni hogy eszhez terjenek ha nem akkor hello.
15/15 anonim válasza:
Nekem az se tetszik hogy légyszíves vidd le a szemetet. Mert akkor is le kell vinni. Legjobb ha minél rövidebben annyit mond: "hszeméét" és lemondóan sóhajt egyet. Akkor én is lemondóan sóhajtok egyet és leviszem. Vagy magamtól észreveszem. Az élet nem habostorta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!