Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha evek ota egyutt el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha evek ota egyutt el az ember valakivel, egy ido utan megunja? Es elmulik a szeretet is?

Figyelt kérdés

Itt nem a rozsaszin kodre gondolok, mert az egy ido utan valoban elvesz, de atalakul nagyon eros szeretette, egy eros kotelekke, ami szerintem orok es ebren lehet tartani mindig, ha 2 fel tesz erte.

Masfel eve vagyunk egyutt parommal, o 23L en 29F. Sohasem voltak komolyabb vitaink, mindig jol kijovunk egymassal. Van, hogy egy hetet is folyamatosan egyutt vagyunk, nem untuk meg egymast. Megvolt az eljegyzes is, kozos jovot tervezunk es most szeretnenk hazat venni, gyereket is vallalni a kozel jovoben.

Sokan probaljak bemeselni nekem, hogy ha osszekoltozunk megunjuk majd egymast, nem fogjuk mar egymast szeretni csak a kozos anyagi dolgok es a gyerek fog csak minket osszetartani es olyanok leszunk egymasnak mint ket idegen. En nem igy gondolom ezt, hiszen azert jegyeztem ot el, mert szeretem es azert akarunk osszekoltozni, mert egy kozos boldog eletre vagyunk. Igen, azt alairom, hogy a az a nagy fellangolas elmulik, most sem olyan masfel-2 ev utan, mint az elejen, de az a nagyon eros szeretet megvan, ami persze nem olyan mint ahogy az ember a szuleit vagy a baratait szereti es tudom azt, hogy vele kepes lennek leelni boldogan az eletemet. Neha elnezem mas embereket, akik tenyleg szetmennek ido utan es valoban nem ereznek mar egymas irant semmit, de szerintem azok az embrtek nem is szerethettek egymast igazan soha. Szerintem, ha igazan szeret az ember valakit, ez megmarad, illetve pont errol szol ez az egesz, hogy mindig egymas mellett legyunk es tudja mindket fel, hogy szamithatnak egymasra es megtesznek egymasert mindent, hogy szeretve vannak es ez kolcsonos.

Mindenki csak azt szajkozta ne tegyem, tonkre fogom tenni az eletemet, megfogjuk unni egymast es csak a valas lesz, a mai vilagban nem divat mar ez.

En pedig hiszek ebben, es biztos vagyok benne, hogy orokke kitartok a parom mellett es szeretni fogom ot mindig.

2019. ápr. 29. 18:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%

ez sajnos ember függő ugyan is ezért is egy hormon felelős ami az agyban termelődik miután a rozsaszin kod elmúlik azaz amikor már a boldogság hormon nem vált ki olyan intenzív hatást... ekkor szoknak szakitani a legtöbben azonban van egy hormon ami a közösségekért felelos és ha ez elég erős akkor a szerelem ki tart egy életig is!

Vizsgáltak öreg párokat akik mar 50 éve voltak együtt és az agyuk ugyan olyan aktívak voltak mint a friss szerelmeseké

Szoval jah nagyban hozza tesz hogy mindketten ugyan annyi energiát tesztek bele a kapcsolatba el vagytok kotelezedve szeretitek egymást jol érzitek magatokat egymással stb akkor ki tart egy élethosszig is

Megjegyzem ez a kötődés hormon a nokben általában többet van jelen

De persze férfinél is lehet ugyan olyan erős de általában akkor lesz igazán erős férfinél mikor már gyereke születik ugyan is a dns be kódolt utód felnevelés aktiválja hogy annál a nőnél maradjon és felnevelje a gyereket persze ez nem igaz ha felelőtlenségből egy random csajnak csináltál gyereket akit csak huzogatásra tartasz!

Ami meg az ossze költözést érinti! Csináljátok programokat biciklizés, sétálás, piknik, túra bármi egyébb!

De ahogy nézem ti jo úton haladtok! Sok sikert

2019. ápr. 29. 18:52
 2/16 anonim ***** válasza:
Kötöttségekért**********
2019. ápr. 29. 18:53
 3/16 anonim ***** válasza:

Tudjatok jókat beszélgetni mindenről, maradjon meg a rendszeres jó szex, és legyen minőségi idő együtt. Akkor sose unjátok meg egymást.

(17 éve házas nő)

2019. ápr. 29. 18:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki károg neked, iktasd ki az életedből. Semmi szükséged ilyen negatív emberekre.
2019. ápr. 29. 18:56
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én meg inkább az együttléstől számítok egy kapcsolatot valódi kapcsolatnak. Az exemmel 7 évig éltünk együtt, sosem untuk meg egymást, egyszerűen csak túl fiatalon kerültünk össze, és eljött egy pont az életünkben, mikor nem egyfelé haladtunk. A féjemmel is 3 hónap után összeköltöztünk, 9 éve vagyunk együtt. Kétszer volt hullámvölgy a kapcsolatunkban, de mindkétszer egy nagy tervet valósítottunk meg, majd ezután kicsit leült az életünk, és a kapcsolatunk is. De az elmúlt 5 évben mindig rengeteg dolgot éltünk meg, külföldre költözés, karrierváltás, rák, házvásárlás, és a sok-sok közös dolog egyre közelebb hoz minket. Nem tudnám nélküle elképzelni az életemet. Most épp elutazott pár hétre, minden nap beszélünk 1-1,5 órát, és nagyon furcsa, hogy nincs itt mellettem. Egyébként mindkettőnknek elég nehéz természete van, és nagyon jól megtanultuk, hogy kell a másikkal bánni.
2019. ápr. 29. 19:17
 6/16 anonim ***** válasza:
10 éve vagyunk házasok, a szex szuper, a közös programok is, imádom a férjem humorát, sosem unatkozom mellette. A gyerekeinknek fantasztikus apja, nekem csodálatos férjem. Teljes szívemből szeretem. Szóval nem, nem múlik el semmi, sőt... 😊
2019. ápr. 29. 19:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyszüleimnek 37 év boldog házasság után kellett elbúcsúzniuk egymástól, de még most, 17 évvel papám halála után is erős szeretettel beszél róla a nagymamám, biztos vagyok benne, hogy még mindig nagyon szeretnék egymást.

Szerintem is az a kulcsmomentum, hogy mindig egymás mellett legyetek, és tudjátok is, hogy egymásra számíthattok. Mindig tegyetek azért, hogy jó legyen a kapcsolatotok, és bízzatok benne, hogy a másik is ezt teszi. Ha valami elromlik próbáljátok megjavítani, és nem eldobni, és mást keresni.

Úgy gondolom végső soron a kapcsolatba fektetett energia adja a kapcsolat értékét, és egy bizonyos szint felett, amikor valami már nehezebb, az mással sem lenne ám könnyebb, legfeljebb, ha el sem juttok odáig.

2019. ápr. 29. 20:02
 8/16 anonim ***** válasza:

Szép hogy igy gondolkodsz ffi létedre mert nagyon ritka!

Szerintem simán megvalósítható, de tenni kell érte és mindkét félnek egyformán. Mindig érezze hogy szereted, akkor ő is így fogja viszonozni. Mindig beszéljetek meg mindent, soha ne hazudj, ne adj okot bizalmatlanságra. Én egyedül a mostani páromnál érzem pl azt hogy az hogy mindent azonnal megbeszélünk milyen jó - semmi tüske, semmi maradandó sérelemnek a szikraja sincs, a legkomolyabban.

Ez egy nagyon fontos dolog sztem.

Nagyszüleim 66 évet éltek együtt, szeretetben békességben. Van követendő példám :-)

Sok boldogsagot kívánok!

2019. ápr. 29. 20:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Nézd, nálunk 11 év után elmúlt szinte minden. Van egy tisztelet egymás iránt, de szerelem már semmi. Szex sincs évek óta. Szeretet sokáig volt, de tett érte, hogy az is megtörjön. De a mi kapcsolatunk kezdettől fogva problémás volt. Talán az első 8-9 hónapot leszámítva, mert akkor valóban boldogok voltunk. De aztán elszúrta a hülyeségével és én utána már nem voltam igazán boldog mellette. Voltak aztán is jó időszakaink, olyan 6-7 éven át szerelmes is voltam belé, de ez a 6-7 év is borzasztó volt. A konfliktusok elől gépezésbe menekült, 1 éven át tartotta velem a távolságot, miután hozzám költözött, de amikor ki akartam lépni az egészből, soha nem engedte. Belefáradtam a dolgaiba, ma már nagyon is unom őt, nem vonzódok hozzá, számomra idegen. De mint mondtam, ez kiderült az első 2 évben, hogy nem lesz nekem mellette jó.
2019. ápr. 29. 21:19
 10/16 anonim ***** válasza:
41%
Azt mondják sokan, hogy 3 évig tart az a mézes-mázas, rózsaszínködű szerelem, utána már csak a megszokás marad.
2019. ápr. 29. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!