Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti benne lennétek az eltartott életmódban?
A barátnőtök nagyon sokat keresne, így nem kéne dolgoznotok.
Az otthoni teendőket látnátok el, hogy ne kelljen megfizetni egy takarítót pluszba.
De a barátnőtök mindent megvenne nektek, luxusban élnétek.
Elég hülyeség a kérdésed, mert egy takarítónő nagyjából 6000 Ft/alkalom, és kellhet vagy heti 1x a szolgáltatása.
Ha eltartott lennék, akkor is biztosan a vállalkozásomat nyomnám még nagyobb intenzitással. Azért, mert sosem tudtam semmit tenni.
Nem ego, és nem a férfi szerepek vannak a háttérben, csak túlhaladtam azt az életet, hogy otthon punnyadjak, és elfecséreljem az életem a semmivel.
"nem ildomos kérkedni azzal, ha apud cégénél dolgozol és strómanként rádsóznak 1,2 millót."
Egy külföldi cégnél dolgozom (igen, itthon), apukám közalkalmazott. Annyira viccesek vagytok, hogy így irigykedtek... 😂
Én aztàn nem irigykedem, főleg nem egy 29 éves taknyosra, a férfi nem ebben a korban kezdődik, de lehetsz te 40-es is, ha ilyen paraszt vagy, akkor neked olyan mindegy :)
Nem keres párom havi 1 milliót, de annyit igen, hogy sajàt, hitelmentes hàzban éljünk, ne okozzon gondot tankolni, és elég legyen napi 4 óràt dolgoznom.
Nem megyünk a Bahamàkra, de nekünk megfelel egy belföldi nyaralàs is.
Korban jóval fölötted vagyunk, és azért annyit elmondhatok, magas lóról lehet nagyot esni!
Tovàbbi szép napot! :)
Kérdező, egy igazi férfi egója sosem hagynà, hogy egy nő tartsa el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!