Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A múlr héten még nyaralni voltunk, ma pedig már kirakott a lakásból. Miért?
1 hónapja költöztem össze a barátommal, aki 27 éves, én 24 éves lány vagyok. Az összeköltözésig jól megvoltunk, utána hirtelen megváltozott. Mivel nagyrészt ő fizette az albérletet, egy zsarnokká változott. Leellenőrizte, ha mosogattam, hogy tokeletes-e, leszidott ha pl kilottyontettem a foldre vizet, vagy ha cipovel visszaszaladtam a lakasba valamiert, utana nem szolt hozzam.
Múlt heten elmentünk Tunéziába nyaralni, a felét ő fizette a nyaralásomnak ajándékból.
Hazajöttünk és közölte, hogy pakoljak össze, ő már nem bír két emberre ételt venni, meg amúgy sem vagyok házias, pedig a nyaralás tök jól telt.
Egyrészt tanulok, de szüleim támogatnak, sok zsebpénzt kapok, szivesen beleadok a vásárlasokba, másrészt még nem laktam külön, bele kellett volna rázódjak, egyelőre igaz csak mosogattam és teregettem de biztos belejöttem volna.
Ő három hetet sem adott, úgy hogy abból egyet itthon sem voltunk és ma reggel összepakolta a cuccaim és kirakott a lakásból, azzal, hogy ő nem tudja velem a jövőjét elképzelni.
Hozzá kell tenni hogy ő pénztáros én meg orvostanhallgató vagyok, de én így is szerettem és azt hittem ő is.
Nem tudom hogy merte, ezt megcsinálni, mert az egész összeköltözést ő találta ki és a rezsire meg elfogadta a pénzt.
Párod egy éretlen kis idióta fa...sz volt.
Keress egy felnőtt férfit.
Ameddig egütt éltetek, rájött hogy nem veled képzeli el. Lehet, hogy háklis, emiatt, az is lehet, hogy más okból. A lényeg, hogy időközben rájött, hogy nem passzoltok. A nyaralástm ég végigcsinálta, de utána már végképp elfáradt.
30n
Mi is voltunk Tunéziában az exemmel (9 évig éltünk együtt), az egészet én fizettem. Ennek már tíz éve és még mindig azokkal a fotókkal csajozik, amiket a tengerparton csináltam róla 😁
38/n
Miért?
Mert egy idióta bunkó.
Igen, van olyan, hogy az ember rájön, nem az igazi akivel épp kapcsolatban van. Vagy rájön, hogy a másik nem azt nyújtja a kapcsolatban amit elvárok vagy elvárható lenne. Csak akkor ezt normális módon kell közölni, megbeszélni vagy szétválni.
A viselkedése pedig elárulja milyen is ő. Egy bunkó zsarnok viszont nem kell neked. Éljen csak egyedül. Kár a 10 hónapért de így is jobb mint évek múlva bújna ki a szög a zsákból.
Ugye van annyi onbecsulesed ilyen ferget nem sajnalsz ?
Ennel neked jobb jar 1000x jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!