Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A múlr héten még nyaralni voltunk, ma pedig már kirakott a lakásból. Miért?
1 hónapja költöztem össze a barátommal, aki 27 éves, én 24 éves lány vagyok. Az összeköltözésig jól megvoltunk, utána hirtelen megváltozott. Mivel nagyrészt ő fizette az albérletet, egy zsarnokká változott. Leellenőrizte, ha mosogattam, hogy tokeletes-e, leszidott ha pl kilottyontettem a foldre vizet, vagy ha cipovel visszaszaladtam a lakasba valamiert, utana nem szolt hozzam.
Múlt heten elmentünk Tunéziába nyaralni, a felét ő fizette a nyaralásomnak ajándékból.
Hazajöttünk és közölte, hogy pakoljak össze, ő már nem bír két emberre ételt venni, meg amúgy sem vagyok házias, pedig a nyaralás tök jól telt.
Egyrészt tanulok, de szüleim támogatnak, sok zsebpénzt kapok, szivesen beleadok a vásárlasokba, másrészt még nem laktam külön, bele kellett volna rázódjak, egyelőre igaz csak mosogattam és teregettem de biztos belejöttem volna.
Ő három hetet sem adott, úgy hogy abból egyet itthon sem voltunk és ma reggel összepakolta a cuccaim és kirakott a lakásból, azzal, hogy ő nem tudja velem a jövőjét elképzelni.
Hozzá kell tenni hogy ő pénztáros én meg orvostanhallgató vagyok, de én így is szerettem és azt hittem ő is.
Nem tudom hogy merte, ezt megcsinálni, mert az egész összeköltözést ő találta ki és a rezsire meg elfogadta a pénzt.
Game over.
De szeretnék én olyan pénztáros lenni, aki Tunéziába tudja nyaraltatni az eltartott (ex)csaját. :D
Van ilyen a valóságban is? :)
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!