Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nem a megfelelő társ van mellettem?
"Az én páromnak ez nem lenne normális,az ő családjában a nők mindig is főztek,gondoskodtak a párjukról.Neki ez a jó párkapcsolat egyik fontos kelléke."
Hát akkor mègsem tökèletes fèrfi. :)
Persze nèzőpont kèrdèse, de számomra az a normális, ha a fèrfi egyenlő fèlkènt tekint a párjára. Ès nem mint egy háztartási robotra, akinek mèg munka után otthon ki kell szolgálnia a Zurát.
Mert a fèrfi munkából hazaèrvèn jól megèrdemelt pihikèjèt töltheti, amíg asszonynak főz, mos, takarít, foglalkozik a gyerekekkel (ha vannak), ès persze este igènyt tart mèg az "eksönre" is. Mert ez a nő reszortja. Akkor is, ha ugyanannyit dolgozik.
Nem szeretem, ha egy fèrfi megrekedt ezen a szinten, ès foggal körömmel ragaszkodik hozzá, kompromisszumra nem hajlandó, elvárásai vannak, csak mert ő fityegővel a lába között született.
Hát nem, ez számomra nagyon messze van a tökèletessègtől.
A fèrfi a TÁRSAT lássa bennem, ès kezeljen is úgy, ne egy olyan szemèlynek tekintsen, aki gondoskodik az ő otthoni kènyelmèről.
Úgyhogy teljesen megèrtem, hogy bizonytalan vagy, ez az èlet nekem se kène. De ezt már neked kell eldöntened.
Én nem árultam zsákbamacskát. Az elején kiderült a különbség, hogy ő igényli a mindennapos meleg kaját és az is, hogy én biztosan nem fogok napi 9 óra meló után mindennap főzni, de még kétnaponta sem. Hétvégén szívesen főzök nagyobb adagokat, keddig elvagyunk vele, utána pedig oldja meg magának, ahogy én is megoldom a meleg ebédet. Ha 3 napot nem bír ki házi koszt nélkül, akkor nem én vagyok a megfelelő társ számára.
Így 4 év távlatából is szóvá teszi néha, de az elején hagytam neki választási lehetőséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!