Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek ha sokat meztelenke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha sokat meztelenkedik?

Figyelt kérdés

Hárman élünk gyakorlatilag együtt, a lányom, a barátja, és én. Viszont a srác gyakran flangál előttem ruha nélkül, de mindig elnézést vagy bocsánatot kér. Szóval az egész véletlennek van beállítva, vagy lehet az is nem tudom. Ti mit gondoltok? És hogyan reagálnátok?

N

2019. márc. 13. 11:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
Neveletlen a kis csávó! A lányod is eléggé gáz, ha ezért nem szólt még neki. Talán a te nevelési módszered is eléggé gyengusz volt, gondolom elváltál. Most erre mit lehet mondani?
2019. márc. 13. 14:29
 12/15 mooti ***** válasza:
33%

Sziasztok

Mindenki csak ócsárólja a fiút. Lehet, hogy naturista. Elsōként megszokásból ment ki véretlenül, mert lehet, hogy otthon így szokott lenni. Mivel nem szólt neki se a barátnöje se az anyuka, hogy ez náluk nem szokás és nem tetszik neki, nekik, ezért úgy gondolhatta, hogy nincs ebbōl semmi gond.

Megkéne kérdezni Tōle, hogy miért járkál meztelenül a házban. Ajánlom ezt akkor, mikor a srác meztelen és a viselkedése azonnal elárulja, hogy miért van meztelenül.

Azért gondolom így, mert én is naturista vagyok, és mindig amikor lehet textil mentesen vagyok, otthon, kertben stb.

2019. márc. 13. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:
32%
Kutya harapást a szőrével:te is vetkőzzél meztelenre és úgy flangálj előtte és a lányod előtt.Vagy észhez tér,vagy lehet egy jó hármas belőle.Próbáld ki!
2019. márc. 13. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:
13%
beizgulsz mi?
2019. márc. 13. 21:03
 15/15 Yoda m. ***** válasza:
47%

Kedves kérdező Anyuka!

Ha az együtt élésetek helye (lakás?), amiben éltek hárman, a tiéd... akkor ott Te vagy a "falkavezér", vagyis TE VAGY, aki a házi szabályokat hozza: hogy KINEK MIT lehet, és MIT NEM lehet. (Persze lehetséges konszenzus) Aki aztán ahhoz nem tartja magát, az mehet Isten hírével máshova.

Persze, ha a lányodé, vagy a barátjáé... az más. Akkor neked kell behunynod a szemed, ha zavar, vagy idomulnod a "gazda" házi szokásaihoz. Ezt azért jó lenne tudni, mielőtt még gondolkodóba eshetnék és a várható reagálásomon spekulálnák.

Az ERŐ legyen Veled!

2019. márc. 14. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!