Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párommal összeköltözés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal összeköltözés előtt beszéltünk róla, hogy nem tartjuk meg az ünnepeket, de nem fura, hogy annyít sem mond, boldog karácsonyt vagy pl. tegnap boldog nőnapot?

Figyelt kérdés
2019. márc. 9. 18:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
65%
Ez nem sóherség kérdése, hanem szocializáció. Én pl úgy lettem szocializálva, hogy nemigen tartottunk ilyen megemlékezéseket. Simán lehet úgy élni, sőt én nem szeretem a kitüntetett figyelmet csak azért mert valamikor megszülettem vagy valakivel együttélek, neadjisten karácsony van esetleg újév. Számmisztika többnyire mindegyik:) Ebben most ott tartunk, hogy kifejezetten kérem, hogy születés vagy névnapomon véletlenül se köszöntsenek, pl az fb-én direkt el van állítva a szülinapom stb. ennek ellenére persze van köszöntés mert úgy szokás, de én biza gyakran elfelejtem más ilyen évfordulóit.
2019. márc. 10. 09:15
 22/25 anonim ***** válasza:

Meg lehet ilyet beszélni,persze. Én magam sem szeretem az ajándékozást mert párommal együtt elég sok rokonunk van.

Ez nem kizárólag anyagilag teher, hanem annyi mindenkinek képtelenség olyan ajándékot választani aminek örül. Évente újból és újból. De azért pároddal kettesben csak illene legalább minimális módon megemlékezni a születésnapról és névnapról, boldog új évet kívánni pedig nem kerül semmibe. Nekem az a tapasztalatom,amelyik férfiban nincs igény a figyelmesség ilyen formájára a párja felé, az mélységesen önző ember. Nem szeretnék ilyen férfival kapcsolatot.

2019. márc. 11. 20:38
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, ha nem tart valaki ünnepeket. De az általában a saját szülinapját se nagyon. Ez gáz, hogy elmegy bulizni a haverjaival, de neked annyit nem nyög oda, hogy boldog új évet. Mikor hívott el valahova utoljára? Mikor kedveskedett valami kis ajándékkal neked utoljára? Gondolom jó rég, vagy soha...
2019. márc. 11. 21:08
 24/25 A kérdező kommentje:

Igen, ez indokolatlan hiszti volt tőlem...szét is költözünk...

Vett egy karórát és egy csészét az összeköltözésünk óta.

Köszönöm mindenki válaszát és véleményét.

2019. márc. 11. 22:56
 25/25 anonim ***** válasza:
A beszélni róla és megbeszelni valamit két külön fogalom. De fura úgyhogy ne beszéljetek erről beszéljétek meg hogy ezentúl legalább szóban történjenek meg a köszöntők.
2019. márc. 12. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!