Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal összeköltözés előtt beszéltünk róla, hogy nem tartjuk meg az ünnepeket, de nem fura, hogy annyít sem mond, boldog karácsonyt vagy pl. tegnap boldog nőnapot?
Én ezt most nem egészen értem. A kérdésben még arról írsz, hogy megbeszéltétek, hogy nem tartjátok az ünnepeket, ez az én olvasatomban annyit tesz, hogy úgy csinálunk, mintha az ünnepnapok is egyszerű hétköznapok lennének, így nem, nem furcsa, hogy még csak fel sem köszönt egy "sima hétköznapon".
(Az meg ne tévesszen meg, hogy a rokonokat, barátokat felköszönti, hiszen velük nem kötött olyan megállapodást, mint veled, így természetes, hogy őket nem veheti semmibe a jelesebb napokon.)
A válaszaid alapján viszont arról van szó, hogy ti tartjátok ezeket az ünnepeket, csak minden különösebb ráfordítás nélkül, ebben az esetben igen, tényleg gáz, hogy még csak meg sem említi, hogy "amúgy Boldog Karácsonyt!" vagy valami.
Nekem úgy tűnik, hogy amit az elején megbeszéltetek, az nem lett egyértelműen letisztázva, hogy pontosan kinek mit jelent. Számára a teljes ignorálást, számodra meg az ünnepek leegyszerűsített változatát. Ezt tisztáznotok kellene.
Valóban, kissé rosszul tettem fel a kérdést. Az ünnepeket nem ignoráljuk, csak különösebb ráfigyelés nincsen. Máskor is veszek néha apróságokat, nem csak ünnepekkor, számomra ez így természetes. Már megszoktam, hogy ő kevésbbé, és ezzel semmi bajom ( amúgy igen, jól keres, csupán költeni nem szeret ). Itt magával a ténnyel volt csupán bajom, hogy nem tudott egyszer sem kinyögni egy boldog bármit.
Ez az egész "megállapodás" pedig onnan jött, hogy születésnapomra mindenkitől kaptam valamit, ő nem adott és mondtam neki, hogy semmi gond, amint összeköltözünk, ott leszünk egymásnak, mint legnagyobb ajándék. Ő pedig úgy vette, hogy oké, akkor nem tartunk meg semmit. Kivétel a születésnapját, mert akkor haverokkal buli, kivesznek házat és ott töltik a hétvégét. Nem, én nem lettem meghívva, mert nem bírom a tömeget...
Undorito soher.
Olyan,minth egy baratom megkerdezte,h unneplem-e a nonapot. Erre anyam mondja,h o is olyan soher csoves semmirekello ,aki a csorosagat ilyesmivel leplezi.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!