Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni?
Röviden : 5 éve vagyunk együtt, van egy 3 éves kisfiúnk.
A szex elég jó, de szinte majdnem mindig én kezdeményezek.
Este gyakran nemtudunk együtt lenni, fáradt vagyok, de reggel - és ezt tudja is gyors menetre szinte mindig van kedvem.
Na, ma reggel megcsikiztem, hogy felébredjen, még meló előtt, mert elvonási tüneteim vannak már másfél hete nem volt semmi). Úgy csináltam, mintha aludnék, vegye mar a lapot.. Erre felkelt, és...kiment wc-re meg mittomén, de nem jöt5 vissza az ágyba,
Aztán mikor felkeltem, nyavajgott egy sort, hogy milyen rosszul aludt. Mikor mondtam nrki, hogy én ébresztettem fel, s hogy vártam volna vissza, asszonta hogy én szexmaniás vagyok, ezt félig viccesen...de ezzel nem lett jobb, mar nekem is fel kellett kelnem.
Szerintetek?
Szerintem is,ebből a megcsikized,majd ùgy teszel,mint aki alszik,csak egy látó èrt maximum.Ráadásul félálomban nehéz beazonosítani mi történt,de ha mégis,akkor is nehéz rájönni,hogy szexet akarsz!
Gondolom nem vagy már vonzó neki,ez a szexmániás vagy duma,meg a lerázás.AmAmi bejön,mert tényleg nem tudsz mit reagálni rá.
Talán egyérelműen meg kellene beszélned vele a problémâdat,és nem csikizős jeleket küldözgetni.
Ja, csak akkor legyen szex, amikor te akarod? Önző állat vagy, már bocsi. Igazán köthetnél kompromisszumot, hogy néha este is legyen, amikor neki van, és neked nincs annyira.
Tudod, van egy bizonyos holtpont, mikor az ember átesik rajta, utána már nem vagy fáradt.
Pl. régebben párom 200 km-re lakott tőlem. Leutaztam hozzá, mert esküvőre mentünk az unoketesójáékhoz. Párom reggel jött haza munkából. Elmentünk fáradtan az esküvőre. Hajnali kb 5-re értünk haza. És még utána volt szex. Na, erről csak ennyit.
És nagyon gyerekes vagy ezzel a csiklandozósdival. Miért nem sz..ptad le, ha tényleg szexelni akartál volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!