Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyi pénzt visz haza a párotok?
Figyelt kérdés
Megvagytok vele elégedve? Ki keres többet?2019. febr. 28. 18:51
1/12 anonim válasza:
Nem, nincsenek megelégedve. És azzal se ahogy fő/mos/takarít/gyereket nevel/bevásárol/csekket fizet stb.
2/12 anonim válasza:
Meg vagytok* egyébként nem tudom, nem élünk együtt, de elég tehetősek.
3/12 anonim válasza:
Második vagyok, szerintem én keresek többet.
4/12 anonim válasza:
3-szor annyit mint én. Ja, nem rossz.
5/12 anonim válasza:
Én 210 körül kapok kézhez általában (én vagyok a nő) párom 250 körül. Olyan helyen élünk ahol havi 150-200 ezerből vígan meg lehet élni, szóval nyilván elégedettek vagyunk egymás fizetésével is meg a sajátunkkal is. Kerestünk ennél többet is, kevesebbet is de egyik sem volt túl ideális. Mondjuk külön kasszán vagyunk és leszünk is mindig, tehát annyira egyikőnket sem érinti, hogy mennyit keres a másik. Rezsi albi kaja legyen kifizetve a többit meg költi mindenki saját magára.
6/12 anonim válasza:
Kevesebbet viszek haza,de nemsz@rrágó,ilyenekkel nem foglalkozik.Az már jobban idegesítené,ha nem tudnák spórolni.De nem is olyanhoz akarok férjhez menni,aki belepofázik mit mire költök.
7/12 anonim válasza:
Engem meg az zavarna ha a párom tudnék helyett azt mondaná hogy tudnák.
8/12 anonim válasza:
"De nem is olyanhoz akarok férjhez menni,aki belepofázik mit mire költök."
Egyetértek! Én sem akarnék olyan nőt, "aki belepofázik mit mire költök."
9/12 anonim válasza:
290-et hoz haza.
Teljesen meg vagyok vele elégedve, bár hazudnék, ha azt mondanám, nem örülnék neki, ha többet kapna. Nyilván ezzel ő is így van.
Én keresek többet.
10/12 anonim válasza:
Közös kasszán leszünk,emellett mindkettőnknek lesz félretett pénze.És igen senki ne szóljon bele,hogy mennyit költök dolgokra.Én se szolok bele,a nagyobb kiadásokat pedig megbeszéljük.Ahol ez gond,ott van más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!