Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ráismertek a pasitokra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráismertek a pasitokra?

Figyelt kérdés

Az ő igaza a szent, a tiedre nem is kíváncsi

Ha netán nincs igaza nem ismeri be

Ha felhozol egy problémát áldozatszerepet vállal

Másik kedvenc: túl érzékeny vagy, túlgondolod

Látod hogy megsértődött, majd mikor újra megkerül mintha mise történt volna (persze a sértődést tagadja)

Mivel tudnátok ezt még megtoldani?

2019. febr. 27. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Tájékozódj, legyen többször igazad. Ha szerinted nincs igazad, akkor bizonyítsd be.

Ha túl érzékeny vagy, legyél kevésbé.

Az a gáz ezzel a jellemzéseddel, hogy leírtad az érem egyik oldalát, de a másikat nem hallottuk. Konkrétumok nélkül ez így semmi. Mégis milyen választ vársz?

2019. febr. 27. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:
94%

De szánalmas. :D

Milyen jó, hogy az én párom nem ilyen.

Én nem foglalkoznék olyan emberrel, aki istennek hiszi magát, agyilag gyerek, tetteiért nem vállalja a felelősséget.

2019. febr. 27. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A helyzetnek nem az a megoldása, hogy az igényeimhez igazítom a páromat, elérve, hogy változzon meg olyanra amilyennek én szeretném és nekem komfortos.

Ha mindig ugyanazt csinálod, akkor mindig ugyanazt várhatod...

2019. febr. 27. 10:42
 4/4 anonim ***** válasza:

A párom nem ilyen, de előtte több ilyen kapcsolatom is volt. Tapasztalatom az, hogy nem lehet megváltoztatni.

Neked kell érezned, hogy mennyire súlyos eset. Csak néha ilyen, mikor rossz napja van, vagy alapból ilyen a természete? Neked kell mérlegelned, hogy el tudod-e így képzelni mellette az életedet vagy sem.

2019. febr. 28. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!