Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, haragudnátok a pasitokra, ha elsírná magát?
Kinek mi a komoly. Ha valóban komoly, akkor nem, történ is már többször ilyen, mégis a párommal vagyok. Szamomra ettől nem lesz férfiatlan, sőt.
Milyen konkrét problémára gondolsz?
Ugyan, miért tennék ilyet?
Nyilván, hosszú távon nem bírnám ha azért elsírná magát mert elfogyott a boltban a kedvenc csokija vagy rádudáltak az utcán, de ez nem azért van mert férfi, hanem mert elmúlt 5 éves. Ezt nőktől sem viselném el sokáig.
De ha szomorú, vagy stresszes, vagy akár csak sírós filmet nézünk, az kicsit sem zavar. Inkább örülök hogy vagyunk olyan bizalmas viszonyban hogy sírjon előttem, és megpróbálom megvigasztalni/felvidítani/meghallgatni/mellette lenni, ami éppen kell.
Természetesen nem haragudnék, sőt, támogatnám, amennyire tudom.
Ha emiatt viselkedik így a barátnőd, akkor bizony egy utolsó hulladék a leányzó.
Ne is haragudj meg, de a barátnőd egy idi...na mindegy.
Nem haragudnék, megölelgetném.
Temetésen nem sírtam, de amikor kettesben voltunk előfordult azt hiszem 2 alkalommal, a nagymamám halála után. Legutóbb amikor fantasy filmet néztünk, és a végén meghalt a rákos beteg nő, a fiú pedig nehezen tudta feldolgozni.
Valahogy az a kórházas jelenet engem is sírásra késztetett. Nem tudom mi a baja, de ha ez akkor nincsenek szavak a viselkedésére...
Szerintem valami más áll a dolog hátterében, csak te se tudod mi és ezzel hozod összefüggésbe, de ha ilyen akkor retardált és jobb ha dobod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!