Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel másabb egy párkapcsolat 15 évesen, mint 21 évesen?
Szerintem az is számít, hogy mennyi tapasztalata van a két félnek. Hogyha valakinek 21 évesen első párkapcsolata akkor szerintem szinte ugyan olyan, mint 15 évesen. Ez a tipikus tini próbálkozás. Egy jó párkapcsolathoz kellenek azért a tapasztalatok meg a fejlődés.
Illetve amit előttem is írtak, hogy sokkal szabadabb a dolog hiszen felnőttek vagytok. 21 évesen mondjuk azért már illene saját keresettel stb. De például én azt is ide venném, hogy már nem elég, hogy ő a legmenőbb a foci csapatban, vagy milyen jóképű. Ilyenkor már gondolni kell arra is, hogy a jövőben mi lesz. Olyan embert kell választani, akivel meg tudjátok teremteni a feltételeket a közös jövőhöz. Rájön az ember, hogy hiába jóképű, vagy hiába jajj de szeretem, ha nem lehet vele tervezni, vagy munkakerülő, vagy anyuci pici fia stb. (Ugyan ez természetesen a másik nemre nézve is, mindenki helyettesítse be példákkal kedve szerint.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!