Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek ez a megoldás tetszene?
Nem, nem ér annyit egy ingyen lakás, hogy egy ilyen ember kihasználjon anyagilag és minden más téren is. Alapból nem lenne a párom valaki olyan, akinek harmincas korában is még mindig anyuka diktálja az összes lépését.
Igen, felismerünk, kedves "látássérült vagyok, szüksáégem van a szüleimre, a barátnőm nem tetszik anyukámnak hogyan változtassam meg" óriáscsecsemő.
Ne harahudj de ezt a kèrdést hányszor fogod még kiírni?
Mindenki megírta, hogy nem jó.
Egyrészt 60k nagyon kevés. Ha jól értem te ezt rakod a közös kasszába. Neked akkor nincs egyéb jövedelmed. Remélem nem kell leírnom ez a dolog miért is vérzik több sebből.
De a leggázabb. Akkor neked 31 évesen 60.000 a jövedelmed ami teljesen elmegy a rezsire.
-kaja
-program ( mozi, fagyi, paintball, pub, akármi)
-ruha
-tisztítószerek
-utazási költségek
-ünnepekre akármilyen ajandék
-egyéb ad-hoc felmerülő költségek
-wc papír
-zsebkendő
Tisztában vagy azzal, hogy ezek hányszorosát teszik ki a te 60 ezrednek?
Akkor ha jól értem ezeket mind a nő állja...
Barátom..keress egy normális állást mert ez baromi kevés.
-nyaralás
* a nyaralást azért írtam külön mert gondolom azt is a nő állja.
Dzsízösz
60 ezret egy havi munkáért? Ráadásul természetben?
Tuti nem dolgoznék ott. A saját családod használ ki.
ÁLLJ!
A nekem van ilyen ismerősöm. Férfi.
A családi cég ügyeit viszi. Papíron van fizuja, de úgy, mint havi fizuja valójában nincs. Az éves osztalékból vesz ki, a neki járó részből. Úgy évi 4-5M körül.
Ezzel mi a baj? Ez miért nem jó egy nőnek? Mármint itt, a GYIK-en, mert neki a valódi életben jó csajai vannak, hiszen a maga főnöke, van pénze, céges kocsi,...
Te retardált vagy? A 4-5M az nem havi 60k.
Adjak kölcsön számológépet?
Bár gondolom nem kaputelefonról írsz, úgyhogy csak megoldod valahogy.
Ez most valami vicc? Akkor kvázi 60ezèrt melóznál, azt is termèszetben fizetve? Ez neked mièrt is jó? Csak szólok, hogy a nettó 6 órás minimálbèr 74ezer. Szóval a kedves családodnak minimálbèr alatt melózol. Ès ez mèg csak minimálbèr, sok helyen jóval többet fizetnek ennèl. Èn pl. 6 óráskènt 250-et kapok kèzbe (teljesen legálisan bejelentve).
Ès az sem sokat javít a helyzeten, hogy adnak üdítőt, tisztítószerek, meg nèha adnak kaját.
Ki vagy használva rendesen. Feltehetően itt mèg nagyon sokszor a kèrdèst, de nem fog olyan válasz èrkezni, miszerint ez teljesen rendben lenne.
Arról már nem is beszèlve, hogy ez a folyamatos összeköttetès a szülőkkel, belefolyás egymás èletèbe szintèn beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!