Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket is leszokott cseszni a párotok amikor véletlenül nagyon becsapjátok a kocsi ajtaját?
Engem úgy lecseszett tegnap, hogy nem mertem megszólalni. Pedig véletlen volt. :D
A ti párotok is kényes az autójára?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Sose értettem ezt az ajtócsapkodás mizériát. Nekem attól szakad ez a cérna, ha ezt valaki szóváteszi. Anyám cseszegetett ezzel mindig kiskoromban, szóval valószínűleg ezért robbanok 1 másodperc alatt ettől. Nyilván nem szándékosan csinálom, ahogy gondolom mások sem, lehet 100ból egyszer sikerül a kelleténél nagyobb lendülettel becsukni, de azt mindig szóvá kellett tenni, mintha valami fogyatékos lennék. Egyszer aztán elborult az agyam egy ilyen után, kinyitottam újra az ajtót és izomból beba_sztam. Mondtam remélem most már látja a különbséget, azóta egyszer se szólt.
Párom ismeri ezt a kis történetet, szóval nem tudom emiatt-e, de neki sose volt baja vele, hogy hogy csukom be az ajtót.
6-os csitulj, ha nem tetszik elhúzhatsz innen, jobb is lenne nélküled a légkör, unjuk már a beszólásaidat. Ott a családod, velük foglalkozz.
On: Kölcsönösen csapkodunk néha, főleg a párom az én autómét, neki régebbi van, annak oda kell csapni egy kicsit :D De az rosszabb, hogy az én fékem jobb, így amikor ő vezet, néha túl nagyokat fékez :D :D Szoktam szólni a csapkodásért, de viccesen, tudom hogy nem direkt csinálja :D
Egyik exemmel ugy osszevesztunk az autojaba mikor kiszalltam ugy beb.sztam az ajtajat hogy meg a tetokarpit is leszakadt 😂😂😂😂😂
Masnapig nem igazan kerestuk a kontaktot 😂😂😂😂😂
18: "Engem jobban zavar ha nem járatja indulás elött a motort pár percig."
Totalcaron elég szépen elmagyarázták egy cikkben, hogy indulás előtt motort járatni káros a környezetre, a szomszédokra ÉS az autóra nézve is! :D :D :D
Nekem az autó csak egy használati eszköz, csak olyan autót veszek ami párhavi fizetésemből kijön, nem sajnálom. Parkolni is úgy parkolok szűk helyre, hogy érintem a falat vagy a másik autót (semmi bajuk nem lesz). Akkor szóltam csak mikor úgy bevágta a hátsót, hogy úgy éreztem megsüketülök. A barátnőm jóval fontosabb mint egy autó.
Én megrongyoltam egy kicsit az ajtaját az autónak. Nem cseszett le, tudta hogy nem szándékos volt. Kis autó után az 5 méteressel kis ívben fordultam. Aztán máskor meg felakadtam a padkán... Fogtam olyan kátyút véletlenül, nem tudtam már kikerülni, ki kellett a felnit javítani. De ő keze által is kellett már javítani. Amerre járunk, nagyon rossz az út.
Hát mi egy ajtó becsapás ezek mellett... Ő meg letörte a kilincset. Úgyhogy nem gond. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!