Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok titeket is leszokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket is leszokott cseszni a párotok amikor véletlenül nagyon becsapjátok a kocsi ajtaját?

Figyelt kérdés

Engem úgy lecseszett tegnap, hogy nem mertem megszólalni. Pedig véletlen volt. :D

A ti párotok is kényes az autójára?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2019. febr. 5. 14:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%
Néhány csávó túlmisztifikálja a 20 éves szakadt szarának az értékét.
2019. febr. 5. 14:22
 2/22 anonim ***** válasza:
41%
Nem closet ajtó, hogy becsapd.
2019. febr. 5. 14:22
 3/22 anonim ***** válasza:
82%

Nem.

Két okból:

1. Nem bakkodom, hanem normálisan becsukom.

2. Nem szokása "lecseszni", ha valami nem tetszik neki, kultúrember módjára szól érte.

2019. febr. 5. 14:30
 4/22 anonim ***** válasza:
97%

Már volt rá példa. Nekem az a tapasztalatom, hogy erre a férfiak érzékenyek :D

Amúgy nem akarattal csaptam be. Volt, hogy óvatos voltam, akkor az volt a baj, hogy nem csuktam be rendesen..ha meg vettem egy lendületet, akkor jó hangosan becsapódott. Szóval el kell találni azt a köztes utat. Azóta már belejöttem.

2019. febr. 5. 14:46
 5/22 anonim ***** válasza:
65%

Engem az asszony csesz le, ha bebszom a kocsink ajtajat...

De mondom neki, hogy platos Zuk-hoz vagyok szokva, es annak igy kell...

2019. febr. 5. 15:10
 6/22 anonim ***** válasza:
43%

Ez az oldal színvonala, látszik. Lepontozzák azt, aki érdemileg megírja, hogy kulturált emberek nem vergődnek egymásért véletlen dologért, bezzeg az tök oké és felpontozzuk ha úgy viselkedünk mint az állatok és xarral dobáljuk a másikat :D Pláne azt, aki elviekbe a párunk...

Már minden értek.

2019. febr. 5. 15:11
 7/22 anonim ***** válasza:
82%
lécci valaki magyarázza el, mi baja lesz az autónak, ha becsapják az ajtót?
2019. febr. 5. 15:16
 8/22 anonim ***** válasza:
32%
Én a nő vagyok, engem is zavar, ha valaki a csomagtartómat csapja le izomból. Párom egyszer szólt, mikor a kocsija ajtaját csaptam be jobban - nyilván nem az volt a cél, csak ha meg nem finomabban akarom, akkor meg nem csukódik be rendesen... Szólt, hogy ne csapjam be úgy, én meg mondtam, hogy igyekszem megtalálni az arany középutat. Azóta egyszer sem szólt...
2019. febr. 5. 15:27
 9/22 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Egyszer szólt, hogy a csomagtartó ajtaját óvatosan kell becsukni, mert vmi van a zárral, és nem tesz neki jót, ha ráb...szódik az ajtó a teljes súlyával lendületből. Erre figyelek, de volt hogy kerítés mellett álltunk meg, és nekivágtam az ajtót a betonnak. Erre is csak rámvigyorgott, hogy 'na szép, most hoztam ki a szalonból, te meg máris leamortizálod' :D Szerencsére értelmes pasim van, az autó nálunk használati eszköz, ugyanakkor vigyázunk rá, karban van tartva. De nem hímestojásként van kezelve. Pedig prémium kategóriás autó. De akkor is csak egy autó.
2019. febr. 5. 15:45
 10/22 anonim ***** válasza:
34%
Engem még sosem cseszett le ilyesmiért. Imádja az autóját, én ezt tiszteletben is tartom és én sem szeretem ha valaki csapkodja az ajtót. Én vagy normál erősséggel vagy túl gyengén csukom be, eddig csak annyit mondott hogy nyugodtan csukjam be erősebben. Ha az én autóm ajtaját csapkodnák max szóvá tenném, lecseszni valakit ezért szerintem túlzás.
2019. febr. 5. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!