Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Négy éve hogy együtt vagyunk a barátnőmmel most 1,5 éve élünk együtt, de mióta összeköltöztünk teljesen megváltozott, bármit kérek azonnal szó nélkül megteszi, legyen az bármi és bármikor,folyton kényeztet úgy bánik velem mint egy bálvánnyal és nincs olyan dolog amit én akarnék hogy az ne történne meg.. nem panaszkodni akarok de sokszor olyan mintha nem is a barátnőm lenne hanem a szolgám aki minden szavamra bólogat, és nincs saját akarata. Nem.mintha nem tudnám néha élvezni ezt a "királyi poziciót" csak néha elgondolkodtat, hogy vagy ez izgatja hogy egy férfit szolgál, vagy fél tőlem ( mivel elég nagyok a méretbeli különbségek is kettőnk közt, ő 147 cm kis törékeny csaj , én 193 cm izmosas húsos nagydarab férfi vagyok ) vagy nem tudom... pedig sosem tudnék bantani egy nőt sem és még agresszív viselkedést sem tanusítottam vele szemben , mégis olyan a felállás kettőnk közt mint szolga és uralkodó közt, reggelente ágyba kapom a kávét, munka után segít leöltözni és miközben a vacsorámat eszem is vagy a vállam vagy a lábam masszírozza, de cserébe semmit sem vár el.. leginkább férfitársaimtól kérdezném hogy nálatok is van ez így ? Vagy hogy van ez ? Elég szerencsés férfinak érzem magam emellett a nő mellett de néha jó lenne az is ha közösen döntenénk dolgokban...
2019. febr. 2. 19:02
1/10 anonim válasza:
Nem vagyok férfi, de ha így is elfogadsz tanàcsot... Szerintem meg kéne vele beszélned, hogy kezdi elveszíteni önmagàt, és vajon mi ennek az oka? Fél hogy elveszít? Fél tőled? Befolyàsolja valak hogy ha nem ilyen akkor ott fogod hagyni? Valami megvàltozott. Ha eddig nem tapasztaltad ezt akkor történt valami. Ja esetleg eddig is ilyen volt, csak az összeköltözés erősítette fel, akkor ő egy szolgalelkű nő. Ât kéne beszélni vele.
2019. febr. 2. 19:19
2/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Mert szeretem a férjem,és szeretem ha boldog és elégedett. Nekem pont elég jutalom amikor jóízűen eszik,vagy mosolyog ha masszírozom.Szerintem becsüld meg. Nekem is ő a mindenem,ha nem csinálhatnám ezket neki,szomorú lennék,úgy érezném zavarom azzal hogy körülrajongom,pedig csak ez a szeretetnyelvem.
2019. febr. 2. 19:27
3/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell kombinálni, valószínűleg tényleg élvezi, hogy "ugrálhat" körülötted. De ha ez téged zavar, akkor beszéld meg vele.
2019. febr. 2. 19:33
4/10 anonim válasza:
Na keress valami csalfa retket és élvezt ahogy semmibe vesz és csal ahol tud. Mi van veled, emberiség?
2019. febr. 2. 19:51
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat elgondolkodtató dolgokat írtatok, és biztos hogy van igazság mindenben, kedves utolsó válaszoló ha nem olvastad volna rendesen írtam a kérdésben is hogy nem panaszkodni szeretnék csak furcsálom, mert sem ilyen kapcsolatban nem volt még részem más nővel sem a jelenlegi párom nem viselkedett így eddig! De tényleg jól esik hogy ennyire gondoskodó és odaadó velem szemben, csak nem akarom hogy magában azt érezze hogy csak egy bejárónőnek gondolom akit mellé akkor kefélgetek amikor csak akarok!!!
2019. febr. 2. 20:01
6/10 he84 válasza:
Ha továbbra is kételyeid vannak kérdező, akkor jó lenne őszintén beszélni ezzel a barátnőddel. Kérdezd meg tőle, hogy tényleg szívesen csinál-e így mindent érted, nem félelemből teszi-e, hanem valóban szívesen teszi-e. Szóval ezeket az okokat jó lenne vele megbeszélned és mondd hozzá neki azt is, hogy szeretnéd ha önmaga lenne és te miattad ne veszítse el így magát.
2019. febr. 2. 20:24
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Ehez hasonló kérdéseket már tettem fel neki, de olyan valaszokat kaptam csak hogy nagyon imád engem én vagyok a mindene és ezért ilyen velem , és mintha picit meg is sértődött volna magában amiért ilyet kérdezek, de lehet csak tényleg én kombinálom túl, és tényleg ezt élvezi, meg nekem akarja szentelni magát teljesen, ami persze nagyon is jó nekem és nagyon nagyra értékelem mert ritka az ilyen fajta nő manapság, éppen ezért olyan furcsa, hogy semmi teljesíthetetlen dolgot nem tudok kérni tőle, és úgy tesz meg nekem szó nélkül mindent mintha valami isten lennék a szemében, de ez tényleg hihetetlen tud lenni pláne hogy az előző kapcsolatomban sokszor már akkor is megtisztelve kellett érezzem magam ha egyáltalán egy puszit kaptam meló után hazaérve,mivel ott alap volt hogy lefürödjek mert ott megizzadt melósfaszit nem ölelget mert finnyás, most pedig akkor is megvan masszírozva a lábam is pl ha evés előtt csak lehúzza a lábamról a bakancsot+zoknit napi 10 óra meló után.. 😁😁😁
2019. febr. 3. 01:36
8/10 anonim válasza:
Lehet hogy élvezi, lehet hogy ezzel akar valamit kompenzálni. Vagy tényleg azt gondolja, hogy ez a normális. Vagy azt hiszi, hogy semmi másra nem jó.
Ne haragudj de szerintem ez nem normális. Nincs bűntudatod, hogy úgy viselkedik mint egy rabszolga? Nem hangol le ha belegondolsz hogy az élete következő 30-40-50 évében ezt fogja csinálni? Esetleg később a gyerekekkel is? Már ha hosszú távra tervezel. Van neki egyáltalán munkája, iskolája, hobbija, élete rajtad kívül? Mert elhiszem hogy az elején a nagy szerelemben esetleg ez jó neki de ebbe rövid időn belül bele lehet rokkanni fizikailag és lelkileg... Az megfordult a fejedben, hogy esetleg mindezt ugyanilyen formában viszonozd neki és cne sak élvezd amit ad?
A te oldaladról meg ott a veszélye hogy ehhez hosszászoksz és később majd alapnak veszed. Ebből aztán bajok lehetnek, ha a barátnőd esetleg meggondolja magát és vissza szeretne venni. Vagy ha átlépsz egy bizonyos morális/jogi/érzelmi határt az elvárásaiddal/kéréseiddel... Jön majd a zsarolás, az uralkodás... Az 'én döntöm el mire kapsz pénzt' 'az én házamban azt csinálsz amit én mondok' és a többi... Ez egy kiszolgáltatott helyzet. Ha ő nem védi meg magát, akkor téged semmi sem fog megállítani. Sajnos minden ember gyarló, a hatalomhoz könnyen hozzá lehet szokni még ha úgy is gondolod, hogy te aztán soha. Már az is elég árulkodó hogy mennyiszer használod ezt a királyi jelzőt... Egyértelmű, hogy élvezed sőt abban sem vagyok biztos, hogy nem csak dicsekedni akarsz. Az a baj, hogy ettől majd a többi férfi is azt hiszi a rabszolgaként vielkeső nő az alap. Esetleg ha szétmentek, akkor majd a következő nőtől is ezt várod... Plusz az, hogy nem tudod vele ezt megbeszélni, elég gyerekes jellemre utal az ő részéről.
2019. febr. 3. 19:33
9/10 A kérdező kommentje:
Sokmindenben igazad van kedves utolsó amiket leírtál, nincs munkahelye és nincs is rászorulva hogy dolgozzon, de ha szeretne én nem szabnék neki gátat, nagyon ritkán találkozik a barátnőivel is , arra sem kell engedély tőlem sőt néha én ajánlom fel hogy menjen éljen hisz még ő is fiatal, de vagy nincs kedve vagy fáradt vagy szimplán csak velem akar összebújva tvzni... ez néha nekem is sok mert ha én meg elmegyek a haverokkal meginni egy sört akkor tekintetén látom hogy nem nagyon díjazza, nade attól hogy ő nem vágyik rajtam kívül szinte semmire senkire nekem még lehetnek igényeim... és igen tényleg tudom élvezni is ezt nagyon viszont néha már tényleg kicsit sok is, pont emiatt tettem fel a kérdést is nem dicskedés céljával... az meg hogy más férfinél mi lesz a normális szerintem egy fecske nem csinál nyarat, plusz egy párkapcsolatban minden két emberen múlik.. a királyi jelzőt meg azért használom gyakran mert helyzetemet nézve sokszor tényleg annak érezhetem magam emellett a nő mellett, semmi önteltség nem áll mögötte és fölényeskedni sem akarok vele egyszerüen csak így tudom szóval kifejezni azt amit átélek ...
2019. febr. 3. 20:14
10/10 he84 válasza:
Oké kérdező, eddig nem mondtad, hogy már kérdeztél tőle ilyeneket. Minedenesetre az azóta újabb válaszolónak is igaza van. Már elmondtunk mindent, innentől jobban rajtad múlik a plusz infókkal együtt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!