Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy férfi ilyen régimódian értelmezi egy normális párkapcsolatban a nők szerepét?
Azért ennyire durvàn nem tudnàm elfogadni, de van köztes àllapot is.
Példàul én itthon vagyok, de mindent megcsinàlok, ugyanakkor nincs parancsba adva, hogy ez és ez legyen, csakis úgy, ahogy ő akarja.
Szokàsunk megbeszélni a dolgokat.
Örömmel főzök, szívesen vasalok, de hogy nekem kuss legyen a nevem, na azt nem!
Szerintem elég korlátolt gondolkozásra vall.
Sajnos az ilyen ember szerintem érzelmi intelligencia terén nagyon gyengén bútorozott..
Nem sok közünk lenne egymáshoz :)
Amúgy rohadtul érdekel, mi alapon érzed magad feljogosítva, hogy főnökösködj egy másik ember felett.
Azt hogy legyen férfival és szexeljen vele. Ne tegye tönkre a nő életét
Elszomorít hogy meg mindig vannak ilyen “alfa herék” akik azt hiszik hogy akkor lesznek jok ha a nőt csicskásitjak , és uralkodnak felette
Az ilyen férfinak nem való nő. Magának meg mondhatja hogy mi legyen másnak nem . Nő nem a férfi szolgája , alavetettje
Utalom ezért a világot hogy régen is ez volt és meg a mai napig van ilyen
Undorito
Bocsi, de abból régóta nem él meg egy páros ahol a férfi mondja meg hogy mi legyen.
A mai pasik már rég nem olyan életképesek mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!