Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy egy nagyon jól kereső férfi elvárja, hogy az élettársa fizesse mindennek a felét?
Beleértve számlák, ennivaló, lakbér. Tényleg minden.
Amikor azt írtam nagyon jól keres úgy értettem, hogy kb egy milliót.
Milyenek a kilátásaim egy ilyen férfival a jövőben? Érdemes egy olyannal közös családot alapítani, aki sokkal többre tartja és szereti a pénzt mint bármit vagy bárki mást? Köszönöm a vàlaszokat.
Érdekes,hogy a KÖZÖS pénzügyi felelősségvállalás addig működik,amíg nagyjából azonosak a jövedelmek,ha már a férfi többet keres,akkor meg fejőstehén legyen.
Amúgy jó kis provokációt dobtál be így vasárnak este,kicsit fáradt vagyok,úgyhogy ma lehet kihagyom ezt.
Miért?Talán azért keres ennyit,hogy neked adja..?
Szerintem ilyen felfogással nincs keresni valód mellette,de úgy kb.senki mellett sem.
Normális.
Olyannal kell összejönni, akivel hasonló nagyságrendben kerestek és probléma letudva.
Az első fele normális, főleg a kapcsolat elején. Mivel ez nem működik hosszú távon, úgy is szétmennek.
A második része, hogy a pénzt mindennél jobban szereti, már nem normális. Ilyen ember nem alkalmas családalapításra. Teljesen felesleges is hosszú távban gondolkodni.
A felezés arra is jó, hogy ha te nem részesülsz a "földi javából", nem is fog elvakítani. Képes vagy önmagában csak az embert nézni, hogy van-e annyira jó pasi és értékes ember, hogy érdemes legyen vele maradni. Tudjuk, hogy van az a pénz, hogy... De ha nincs? Ha ugyanúgy marad a párizsis zsemle és a letöltött filmek esténként, akkor reálisan látod, hogy neked tényleg ez a pasi kell egy életre? Tőle akarsz gyereket, még két példányban ugyanezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!