Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy egy nagyon jól kereső férfi elvárja, hogy az élettársa fizesse mindennek a felét?
Beleértve számlák, ennivaló, lakbér. Tényleg minden.
Amikor azt írtam nagyon jól keres úgy értettem, hogy kb egy milliót.
Milyenek a kilátásaim egy ilyen férfival a jövőben? Érdemes egy olyannal közös családot alapítani, aki sokkal többre tartja és szereti a pénzt mint bármit vagy bárki mást? Köszönöm a vàlaszokat.
Igen, normális, relatíve.
Mert lehet belepakolni egy (több) kapcsolatba pénzt, energiát, kergetni a nő álmait, vágyait, aztán a végén gálánsan felállni és kezdeni elölről a következővel. Ezek alapján valahol normálisnak tartom, hogy az ember egy jó ideig külön kezelje az egziztenciális dolgait.
A kérdésed másik fele meg kb. értelmetlen, hiszen nyilvánvalóan "nem" a válasz rá:
"Érdemes egy olyannal közös családot alapítani, aki sokkal többre tartja és szereti a pénzt mint bármit vagy bárki mást?"
Az olyan mellett alárendelt, 'bejárónő' szerep juthat csak, emlékeztetővel, hogy ki vagy és hol a helyed.
Viszont ez esetben már kicsit késésben vagy a szakítást illetően ezzel az emberrel.
Igen, normális.
Mit vártál, majd szépen eltart? :D :D
Ez alapvetően normális, amennyiben nem csinál a pénzesebb illető irreálisan magas számlákat, és nem minimálbérestől várja ezt el. Pl. azt ne félig a kisebb keresetűnek kelljen állnia, ha a pénzesebb napi szinten lazacot lakomázik és égeti a villanyt.
Én nem várnám el, hogy eltartsanak, számomra ez szimpatikusabb hozzáállás. Mondjuk én inkább az arányos fizetés híve vagyok (mi így csináljuk, és én keresek többet).
Abban az esetben, ha nem eltartásról van szó- amit a párod ezzel a kijelentéssel egyértelművé tett- mindennek KÖTELES vagy fizetni a felét. Ez szerintem a párod szemében nem a pénzről szól, hanem a határokról. Szeretne megbizonyosodni arról, hogy a társa leszel és nem a pénzére utazol.
Ugyanakkor nem tettél említést arról, hogy mennyit keresel, mekkora házban laktok, mekkora a rezsi és milyen igényei vannak pl. bevásárlás terén.
Mert ha a te fizetésed pl. 150.000 Ft, ő pedig a közel egy milliós fizujához mérten drága autót tankol, prémium élelmiszereket vásárol, kinéz egy 300.000 Ft-os bőr kanapét, vagy 3 tévét üzemeltet otthon, neked pedig mindezekre a luxus dolgokra nem futja és magadnak meg sem vennéd, akkor igenis jogod van erre nemet mondani.
Igaziból egy ilyen beszélgetésre adott reakciójából már simán kiderül az értékrendje és a hozzá(d)állása. Ha nem érti meg azt, hogy a Te anyagi forrásaid mellett mi fér bele és mi nem, akkor egy p*cs, aki hossztávon jobban jár egy apuci kicsi lányával. Ha megérti és hajlandó bizonyos igényeiből vagy alább adni vagy vállalni, hogy a luxus beruházásokat ő állja, akkor rendben van.
A lényeg, hogy lássa rajtad, hajlandó vagy beszállni, de csak annyival amennyivel képes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!