Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kinek mi a véleménye erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye erről?

Figyelt kérdés

Ki mit szól ahhoz ha a csávója azt mondogatja hogy bekapod/lesz.psz?

Én ettől mindig kiakadok, szívesen csinálom, de nem ilyen kérésre. Illetve úgy érzem én többet teszek meg érte szexuálisan.

Ha elmegy hamarabb utána már mintha ott se lennék. És ezen kívül se kapok semmilyen kényeztetést csak úgy. (Én szoktam adni)

Pedig örülnék ha neki is fontos szempont lenne hogy a párja is elmenjen.

Vagy megmasszírozza vagy akármi. Elhanyagolva érzem magam és közbe az ilyen kijelentésére nem tudok mit kezdeni, mert nem érzem úgy hogy meg kéne tennem, se azt hogy ez így fer.

2019. jan. 30. 02:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom, miért vannak egyes nők együtt ilyen primitív säggfejekkel? :D
2019. jan. 30. 10:16
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Én bírom ha valaki nem kertel, hanem megmondja mit akar. Lehet ezt olyan helyzetben, olyan hangsúllyal is mondani, hogy ne legyen megalázó. Itt a válaszadók gondolom mosolygás nélkül ki sem tudják mondani a pénisz szót. Mondjatok már pár példát, hogy hogyan mondják a ti pasijaitok ha orált szeretnének. Vagy csak odanyomják a fejeteket? Vagy működik még bennetek a szopóreflex? :)
2019. jan. 30. 16:15
 23/26 anonim ***** válasza:
55%

Attól függ. Tud az ilyen beszéd izgató is lenni, attól függ ki és hogyan mondja, milyen körülmények között, milyen hangsúllyal stb.

Olyantól nyilvàn nem fogadnàm el aki elhanyagol, önző az àgyban, stb... Ilyennel nem sokàig lennék együtt.

2019. jan. 30. 16:57
 24/26 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom, lehet ez nem bántó is ha olyan a helyzet is meg a hangulat is. :)
2019. jan. 30. 17:35
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
A srác a qrvájának tekint, és úgy is beszél veled. Erre izgul.
2019. jan. 31. 18:33
 26/26 A kérdező kommentje:
Bunkóság akkor? :D
2019. febr. 1. 02:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!