Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kinek éri meg jobban párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek éri meg jobban párkapcsolatban lenni? A férfinak vagy a nőnek? És miért?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdés alatti válasz ihlette a kérdésemet. Ott az írta egy hölgy, hogy a férfiaknak. Kinek mi a véleménye?

2019. jan. 12. 19:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%

Elméletben mindkettőnek, gyakorlatban a nőknek kicsit jobban.

32/f

2019. jan. 12. 20:00
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon rossz úton jársz, ha számodra a haszon az elsődleges szempont egy párkapcsolatnál, bár lehet én vagyok túl naiv és nem értek a világhoz.
2019. jan. 12. 20:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Itt nem pénzbeli haszonra gondoltam.
2019. jan. 12. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Az a kapcsolat, ahol ilyen kérdések felmerülnek, az nagyon rossz kapcsolat.
2019. jan. 12. 20:04
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

Az attól függ milyenben.

Olyanban ahol a papucsférjnek vezényel a kétajtósszekrény neje ott a nőnek.

Ahol a férfi csak ül a tévéelőtt és fingik "asszony hozzad mán be a borsodit" stílusban, ott a férfinek.

Ahol valamelyik gazdag, ott a szegényebbnek.

Amúgy egyiknek sem. Új világrend lenne ahol mindkettőnek van lakása vagy lakrésze és ha úgy vannak együtt vannak, ha nem, akkor nem. Nem lenne ez a kötelező összezártság ami a kisebb ingatlanokban élő párok életét jellemzi.

2019. jan. 12. 20:05
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Én sem a pénzbeli haszonra gondoltam.
2019. jan. 12. 20:05
 7/12 Lazy Lover ***** válasza:
12%
nőknek mert be csicskultak nekik a férfiak
2019. jan. 12. 20:06
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

Nőként pont azért nem akarok kapcsolatot, mert nem éri meg. Túl sok kockázat, és a vége mindig sírás.

Egyedül negyed annyi házimunkát végzek, nem aszalódok a konyhában, nem kell senkihez alkalmazkodni. A szex se hiányzik, mert ott se túl jók a tapasztalataim. Igazából semmit se tud nyújtani egy férfi, amiért érdemes a lelki békémet kockáztatni.

2019. jan. 12. 21:59
 9/12 anonim ***** válasza:
47%

Általában a nők akarnak biztonságot, gyereket, mély érzelmeket, stb., amit egy konkrét személy tud megadni, és nem minden nap valaki más, viszont azt tapasztalom, hogy a férfiaknál is van olyan időszak, amikor nekik is pont ezek a dolgok válnak fontossá, úgyhogy ezt így nem lehet teljes mértékben kijelenti, bár az is tény, hogy a férfiak életében a csak szexen alapuló "kötetlen" helyzetek általában fontosabb szerepet töltenek be, mint a nőkében. Úgyhogy elvileg a nők akarják inkább az elköteleződést, de a gyakorlatban ez nem feltétlenül igaz. Szerintem egyébként minden kapcsolat más, úgyhogy nem lehet egységes szempontok szerint osztályozni, hogy ki miért van azzal, akivel, és ez miért éri meg neki. Ahol mondjuk az egyik gazdag, ott akkor lehet, hogy a másiknak a pénzért, vagy ha mindketten támogatni tudják egymást érzelmileg, akkor mindkettőnek azért, de ez mind helyzetfüggő, nem pedig nemfüggő.

N

2019. jan. 12. 22:30
 10/12 anonim ***** válasza:
15%

A nőknek. Mert nekik fontosak az érzelmek amit egy tud adni. Ill egytől kell.

Mig a pasiknak nem fontosak az érzelmek.

2019. jan. 12. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!